Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Online Marketing Manager Completed assignment Omgeving Rotterdam | 65-75K

August 6, 2019

Weet jij je te bewegen binnen het snel veranderende marketing landschap? Kan jij door middel van interactieve (live) online video inspelen op de veranderende beleving en snelheid van de kennisoverdracht? En weet jij als geen ander de juiste informatie bij de eindgebruiker te krijgen? Dan ben jij de Online Marketing Manager die ik voor deze vacature zoek!

De organisatie

Als onderdeel van Euronext is er bij deze organisatie de ruimte en het budget om te innoveren en resultaten te bereiken. Er is een enorme hoeveelheid aan kennis en ambitie aanwezig, een combinatie die aanzet tot de internationale uitbreidingsplannen. Om de groei naar andere Europese landen te realiseren is er echter behoefte aan een hoger niveau van Digital Marketing. En daar komt de vacature van Online Marketing Manager om de hoek kijken. Pas jij binnen deze succesformule die zich kenmerkt als ondernemend en “Rotterdams”?

De functie omschrijving

Dit bedrijf heeft de ambitie om internationaal sterk te groeien en tegelijkertijd de positie van marktleider te behouden en uit te bouwen. Hoe ze dit willen aanpakken? Door een uitstekende marketing strategie neer te zetten. En dat mag jij als Online Marketing Manager op je nemen.

Aan de hand van de duidelijk gedefinieerde doelgroepen focus jij je op het bereiken van een grotere afzetmarkt. Een doelstelling die gerealiseerd wordt door het ontwikkelen van sterke content op het gebied van beeld en schrift. Als Online Marketing Manager ben jij met meerdere afdelingen en partijen verantwoordelijk voor het volgende: 

  • Het opzetten en implementeren van de online strategie over meerdere landen, door middel van SEO, SEA en social (Linkedin) 
  • Het aansturen van het bureau op het optimaal inzetten van het online marketing budget 
  • Strategisch campagnes opzetten om leads te genereren en brand awareness te realiseren op de online kanalen door middel van o.a. marketing automation
  • Het inrichten van de content kanalen en filosofie, waarin je als evangelist thought leadership laat zien (bijvoorbeeld door je eigen webinars te creëren)

Ben jij DE Online Marketing Manager voor deze functie?

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een Online Marketing Manager die zich herkent in de volgende persoonsomschrijvingen:

  • Je hebt brede online marketing kennis (SEO, SEA, etc) in het opzetten van een digitale strategie over alle (online) kanalen met een sterke nadruk op content (productie en management) en marketing automation
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid (je neemt ownership), en bent goed in staat het overview te houden. Ook ben je flexibel, waardoor je in een snel wisselende werkomgeving sterk kan presteren
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden (stakeholder management), een commerciële instelling en een gezonde drive om het maximale uit jezelf te halen. Hierbij realiseer je met het team de opgestelde doelstellingen

Het aanbod

Deze organisatie loopt over van de ambitie. Dit is zonder twijfel een omgeving waarin persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en verder kijken dan enkel marketing wordt aangemoedigd. Daarnaast komt deze vacature met mooie arbeidsvoorwaarden en veel interessante extra’s, zoals:

  • Een markt conform salaris, exclusief persoonlijke bonus
  • Een telefoon, laptop en auto van de zaak
  • De ruimte om je eigen strategie op het gebied van digitaal neer te zetten voor een Europese B2B speler

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Recruitment Digital Development

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.