Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Online Marketing Manager Completed assignment Rotterdam/Utrecht | 65-75K

May 30, 2019

MKB organisaties en onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen; het zijn veelal de organisaties en instellingen waarin de digitalisatie op zich laat wachten. 

Hoe kan informatie, op papier of digitaal, op het juiste moment en in de juiste vorm van toegevoegde waarde zijn bij bijvoorbeeld het verwerken van documenten, de overdracht van patiëntendossier of een 10 minutengesprek van een kind? Nou, daar komt dit bedrijf om de hoek kijken. Een bedrijf dat bouwt aan de wereld van morgen door het leveren van brede oplossingen op het gebied van print, informatielogistiek en audiovisuele mogelijkheden. Een bedrijf dat op zoek is naar een Online Marketing Manager die met hen verder kan groeien. Is dit DE vacature voor jou? Lees verder!

De organisatie

De digitalisering van MKB bedrijven in verschillende sectoren dendert in sneltreinvaart door. Zo ook deze sterk gedreven en commercieel ingerichte organisatie. Als 100-jarige is het één van de oudste ICT-bedrijven van Nederland, en gesteund door een wereldspeler van formaat is er veel ruimte om te ondernemen. De cultuur (kendoe) kenmerkt zich door ambitieuze, creatieve en gedreven mensen. Samen met hen is dit een plek om te bouwen, experimenteren en innoveren om zo commerciële groei te realiseren. Er is geen twijfel; deze organisatie biedt een mooi online fundament, een fundament waar jij de leiding over krijgt.

Waar stap jij in als Online Marketing Manager?

Als Online Marketing Manager stap je in een bedrijf dat naar de volgende fase transformeert, een fase waarin innovatieve online marktbewerking alle ruimte krijgt en bijdraagt aan de doelstellingen. Een bedrijf waarin jij het gezicht van online bent en je overlegt met collega’s van sales over leads die zij opvolgen. Daarnaast ben je bezig met de online-strategie en de vertaling daarvan naar de dagelijkse praktische uitvoering. Kortom, je stapt in een dynamische baan waarin jij zelf invulling geeft aan je dag. 

Jouw verantwoordelijkheden als Online Marketing Manager:

 • Je bent eindverantwoordelijk voor de website en alle overige online kanalen
 • Je werkt aan campagnes voor leadgeneratie en bouwt verder aan het merk van het bedrijf en haar thema’s. Dit alles over de online kanalen (paid, owned, website & social) en vanuit de strategie die jij verder uitbouwt
 • Door middel van marketing automation bouw jij steeds verder aan een (CX) contactstrategie. Dit doe je samen met de database marketeer
 • Het online bureau waarmee wordt samengewerkt challenge je op SEO en SEA, waarbij je het resultaat scherp (en kritisch) beoordeelt

Hoe ziet jouw ervaring en persoonlijkheid eruit?

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een Online Marketing Manager met:

 • Brede online marketing kennis (SEO, SEA, etc) voor het opzetten en uitvoeren
  van een digitale strategie over alle (online) kanalen
 • Een sterke persoonlijkheid (ownership nemen), goed in staat het overzicht te houden en
  flexibel om in een snel wisselende werkomgeving te kunnen presteren

 • Goede communicatieve vaardigheden, commerciële instelling en een gezonde drive om het maximale uit jezelf te halen

Het aanbod

De organisatie is innovatief en ambitieus. Je krijgt daarom alle gelegenheid om mee te denken buiten de kaders van je eigen afdeling en specifieke werkzaamheden. Dagelijks werk je intensief samen met je vier directe collega’s binnen de marketing afdeling, waarbij je met elkaar verantwoordelijk bent voor het resultaat en – niet onbelangrijk – de sfeer binnen het team. Dit doe je als vanzelfsprekend met kennis en kunde, maar ook met humor, respect en de ondernemende drive die nodig is om optimaal te presteren.

Naast een mooi salaris inclusief bonus krijg je de beschikking over een mobiele telefoon en laptop van de zaak.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.