Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Marketing Manager Completed assignment Raamsdonkveer | TBD

April 8, 2018

Wil jij de drijvende kracht zijn achter het persoonlijker en intelligenter maken van de online marketingcampagnes van Leen Bakker? Lees de vacature en reageer!

Over Leen Bakker

Leen Bakker is dé woonwinkel van Nederland en België en biedt producten aan in het woon- en slaapdomein voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met ruim 170 winkels bieden ze de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan. Leen Bakker heeft een grote groeiambitie waarbij de omnichannel strategie één van de belangrijkste pijlers is en is daarom op zoek naar een Online Marketing Manager.

Functie-informatie

Als Online Marketing Manager ontwikkel je vanuit jouw visie, kennis en ervaring een meetbare online marketingstrategie om het omnichannel succes van Leen Bakker te vergroten. Je hebt intern intensief contact met verschillende afdelingen zoals Omnichannel, Marketing & Formule en Category Management en je speelt een cruciale rol in de versnelde digitalisering binnen Leen Bakker. Andere belangrijke verantwoordelijkheden voor de vacature van Online Marketing Manager:

  • Het opzetten van een online marketingstrategie met een doorvertaling van de merk, formule en marketing uitgangspunten van Leen Bakker
  • Je stuurt het team continu aan op het bedenken van effectieve campagnes. Dit kunnen online campagnes zijn, maar ook omnichannel campagnes waarin jij de digitale kanaalinzet bepaalt en coördineert
  • Je analyseert de wensen, behoeften en kanaalgebruik van de klanten en vertaalt deze met je team naar concrete optimalisatie acties om de traffic, omzet, engagement en het aantal leads te verhogen

Functie-eisen

Belangrijke eisen voor de vacature Online Marketing Manager zijn:

  • 5-7 jaar ervaring in Online Marketing en HBO/WO werk- en denkniveau
  • 3 jaar leidinggevende ervaring in het aansturen van een team van marketeers
  • Je bent datagedreven en analytisch sterk

Aanbod

Medewerkers hebben deze organisatie groot gemaakt. Zij krijgen dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.