Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Marketing Manager Completed assignment Amsterdam | 60-65K

February 8, 2019

Ben jij de Online Marketing Manager die via dit platform mensen met elkaar verbindt? Een wereld waarbij het draait om echte liefde, elkaar vinden, in een wereld die steeds sneller gaat en waar passie, intellectualiteit en plezier elkaar ontmoeten centraal staat. Interesse gewekt? Lees de vacature en reageer!

Over de organisatie

Dit bedrijf is een matchmaking platform met een internationale focus. Zij zijn gevestigd in België, Wenen, Hamburg en Nederland. Je krijgt alle ruimte om de marketing van de app en website vorm te geven naar de Nederlandse markt. Je zult daarom veel samenwerken met je collega’s in Hamburg en Wenen, o.a. door ze af en toe te bezoeken. In Nederland werk je nauw samen in een klein team van marketing specialisten.

Functie-omschrijving

Als Online Marketing Manager bedenk jij binnen deze vacature de digitale strategie voor Nederland en zorg je ervoor dat alle singles van Nederland en België online bereikt worden, op welk platform dan ook.

Uiteindelijk ben jij de eindverantwoordelijke voor de SEM campagnes met grote focus op mobile en app. Naast SEM ben je verantwoordelijk voor de social campagnes die lopen via o.a. Facebook en Instagram campagnes. Je beseft het belang van optimale tracking en bijbehorende reporting. Hierbij ben je continue in de lead met externe bureaus en schakel je met Hamburg en Wenen over de te voeren strategie en campagnes. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om vanuit de beschikbare data, die wordt vergaard via verschillende (online) kanalen, zelf met ideeën te komen om de persoonlijke experience en het aantal leads te verbeteren. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Het generen van leads met campagnes die converteren tot blije gebruikers van de app en het platform
  • Het aansturen van externe bureau’s die jouw online strategie uitvoeren en de IT afdeling in Hamburg die het platform en app ontwikkelen
  • Je beweegt tussen strategie en operatie en werkt gemakkelijk op verschillende niveaus binnen de organisatie, maar jij bent er dus niet vies van om zelf de handen uit de mouwen te steken

Functie-eisen voor de vacature van Online Marketing Manager

Wanneer jij jezelf in deze dynamische rol ziet werken, dan stellen zij de volgende eisen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als online marketeer, performance gedreven bent en minimaal HBO werk en denk niveau
  • Een enthousiaste instelling, sociaal, ondernemend en communicatief vaardig en in staat doelen voor jezelf te stellen en hierop bij te sturen
  • Een focus op customer experience die je combineert met project management ervaring om deadlines te halen

Aanbod

Binnen deze organisatie krijg jij de kans om de marketing van het platform en app verder te ontwikkelen voor de Nederlandse markt. Daarbij ben jij in de lead voor een online strategie om ervoor te zorgen dat jullie alle singles in Nederland bereiken die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.