Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Marketing Manager Arnhem | 60-78K

March 17, 2019

Ben jij ambitieus en wil jij aan de slag met het managen van jouw ‘eigen toko’ om Online Marketing binnen deze organisatie naar een hoger plan te tillen? Dan ben jij de perfecte Online Marketing Manager voor deze vacature!

De organisatie

Dit bedrijf is ambitieus en wilt de Uber onder glasschade-bedrijven te worden. Met 30 partners en vestigingen door heel Nederland kan de klant overal terecht en is iedereen met glasschade welkom. De service is vol geautomatiseerd en door het bieden van snelheid en kwaliteit zorgt deze organisatie ervoor dat zowel de particuliere als zakelijke markt geïnteresseerd zijn in de services.

Wat ga jij als Online Marketing Manager doen

Wanneer jij de vacature als Online Marketing Manager vervult ga jij aan de slag met het verbeteren van alle kanalen binnen SEA & SEO. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het verbeteren en managen van ‘t Social-kanaal Facebook en het analyseren van data om te zorgen voor een digitale ontsluiting
  • Managen en optimaliseren van startpagina’s & de nieuwsbrief
  • Alle zaken binnen Online Marketing: jij bent eindverantwoordelijk

Functie-eisen

Om onderdeel te worden van dit ambitieuze bedrijf en mensen door heel Nederland te helpen moet jij de drive hebben om een team te bouwen. Verder heb jij:

  • Een afgeronde HBO/WO studie binnen commerce of Marketing;
  • 4 tot 6 jaar ervaring binnen Online Marketing, specifiek SEO, SEA, Social & Campaign Management;
  • Ervaring in ondernemerschap en commercialiteit. Ook ben jij data gedreven en analytisch sterk.

Wat biedt de organisatie jou

Wanneer jij bij deze onderneming aan de slag gaat, ga jij je eigen eigen business binnen Online Marketing managen, verbeteren & uitbouwen. Jij gaat er samen met je collega’s voor zorgen dat dit bedrijf zowel binnen de particuliere en zakelijke markt doorgroeit. Tijdens jouw bezigheden heb je alle ruimte en vrijheid om de online activiteiten naar een hoger niveau te brengen en met jouw ambitieuze instelling gaat jou dit ook lukken! Met de groeiambities die het bedrijf heeft heb jij in de toekomst de kans om je eigen team van fte’s te gaan aansturen. Ben jij klaar voor (internationale) doorgroeimogelijkheden? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Lodi van der MarkTeam Lead e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.