Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Marketing Manager Completed assignment Amstelveen | TBD

February 5, 2019

Een verzekeraar waar klantgerichtheid in de online customer journey echt centraal staat. Ben jij een gedreven Online Marketing Manager met een passie voor het maken van online customer journeys en het coachen van mensen? Lees dan deze vacature!

Het bedrijf

Dit merk is een nieuw online verzekeringsmerk, en behoort tot een grote internationale keten. De organisatie biedt je simpele digitale oplossingen, snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment. Waar je ook bent.

Functie omschrijving

Vanuit jouw helicopterview heb je het overzicht om het merk de aandacht te geven en in het juiste overall perspectief te plaatsen. Je brengt je online kennis in en zorgt voor de briefings voor de campagnes en aansturing van de bureaus. Jij bent eind verantwoordelijk voor de uitvoering, coördinatie en optimalisatie van de online campagnes. Je doet dit samen met jouw team waarbij jullie continue verbetering nastreven op product en proces. Met de communicatie-, product- en development afdelingen creëren jullie de ultieme customer journey’s. Daarnaast leer je de organisatie nog meer online te denken zodat producten en diensten steeds vaker vanuit een online en mobile first gedachte ontwikkeld gaan worden.

Je bent pragmatisch en hebt al veel kennis van online marketing. Je houdt ervan om met nieuwe concepten en initiatieven te komen om vernieuwing te brengen. De laatste trends vertaal je door in nieuwe proposities. Verder ben je als Online Marketing Manager verantwoordelijk voor:

  • Het aansturen van online marketing projecten, zoals online doorvertalen van thematische campagnes en het naar de markt brengen van nieuwe proposities en diensten
  • De aansturing van externe reclame-, media-, en designbureaus en het online zetten van product en dienst introducties en campagnes daaromheen coördineren
  • Het coachen en begeleiden van het team om dit nieuwe merk ook echt te laten leven. Je houdt van een uitdaging en vind pionieren leuk.

Vereisten

Om er zeker van te zijn dat jij geschikt bent voor deze zeer dynamische vacature als Online Marketing Manager stelt dit verzekeringsmerk natuurlijk wat eisen. Naast dat jij in staat bent om complexe online vraagstukken eenvoudig toe te lichten aan de organisatie en hier helder over te communiceren, ben jij proactief, commercieel en resultaatgericht. Ook voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in online marketing/communicatie. Een pre is het hebben van kennis en ervaring van de bank- en verzekeringswereld en ervaring als teamlead.
  • Ervaren in het werken met online tools zoals Google Analytics en actuele kennis van tag management systemen, cms systemen en AB testing tools.
  • Je bent communicatief vaardig, je weet stakeholders te enthousiasmeren, overtuigen en challengen. Ook ben je gestructureerd en weet je deadlines te halen.

Aanbod

Binnen deze organisatie krijg jij de kans om het merk verder te ontwikkelen en jezelf als Online Marketing Manager te ontwikkelen. Jij bent de verantwoordelijke om deze e-commerce afdeling in de markt te brengen. Je krijgt een laptop en telefoon van de zaak en leuke collega’s die net als jij gedreven zijn. Er heerst een prettige sfeer om samen te werken en er is een open cultuur. Is deze vacature iets voor jou? Ik hoor het graag!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.