Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Marketeer Traffic Completed assignment Amsterdam | 40-65K

January 7, 2019

Voor een innovatieve en toonaangevende organisatie binnen de energiesector, ben ik op zoek naar een Online Marketeer Traffic met ervaring met de traffic kanalen affiliate, display en social advertising. Ben jij klaar om het verschil te maken in deze gloednieuwe positie? Lees dan snel onderstaande vacature!

Organisatie

De energiemarkt is in beweging: innovaties volgen elkaar snel op en er is steeds vaker sprake van een partnership in plaats van een dienstverlening. Deze organisatie is hierin een koploper en stelt de klant centraal.

Het team waarin jij terecht komt richt zich specifiek op de implementatie van nieuwe producten en services, zowel voor particulier als klein bedrijf. Het multidisciplinaire team bestaat uit diverse digital experts en de sfeer wordt gekenmerkt door vrijheid, daadkracht en innovatie.

Functie-informatie

In de vacature van Online Marketeer Traffic ben jij verantwoordelijk voor de online acquisitie van nieuwe klanten via de affiliate, display en social advertising kanalen. De rol is een mooie combinatie van hands-on en strategie, waarbij je het interne aanspreekpunt bent en nauw samenwerkt met diverse interne en externe stakeholders.

Concreet ben jij binnen deze vacature verantwoordelijk voor:

  • Ontwikkelen, analyseren en optimaliseren van online campagnes
  • Optimaliseren van de affiliate, display en social advertising kanalen
  • Stakeholdermanagement en het challengen van agencies

Functie-eisen

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een energieke, daadkrachtige en innovatieve Online Marketeer Traffic. Je hebt een duidelijke visie op jouw vakgebied en beschikt over sterke commerciële vaardigheden om deze visie naar buiten te brengen. Ervaring met traffic kanalen als affiliate, display en social advertising is een must.

Daarnaast wordt er binnen deze vacature gelet op:

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met minimaal 3 jaar relevante ervaring
  • Analytische sterk en data driven
  • Ervaring met aansturen en/of challengen van agencies

Aanbod

Naast een goed salarispakket en goede secundaire arbeidsvoorwaarden kun je binnen deze organisatie uitgaan van veel ruimte voor (persoonlijke) groei. Voor een corporate organisatie zijn de lijnen kort en er is een grote mate van vrijheid. Ten slotte is er veel data beschikbaar en kom je terecht in een hecht en ambitieus team.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.