Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Online Marketeer Completed assignment Omgeving Amersfoort | 45K

June 11, 2019

De grootste en beste omnichannel retailer van de Benelux worden. Dat is de strategie van deze organisatie. Een strategie vanuit data waarbij de klant echt centraal wordt gezet qua journey in de winkel, online, webshop en app. Om deze ambitie te realiseren zoeken zij een Online Marketeer.

Organisatie

De ambitie: bijdragen om ieder thuis echt thuis te maken. Gedreven vanuit visie en data, gericht op de omnichannel toekomst is deze retailer als marktleider continue aan het verbeteren en innoveren. Op het gebied van (digitale) customer journey experience is deze organisatie echt ambitieus. Zij combineren data driven werken en multidisciplinaire functies om de optimale customer journey te faciliteren. Het is een dynamische organisatie die als grootste non-food retailer een duurzame toekomst ambieert.

Functie-informatie

Een afdeling waarin dat klant centraal denken, in een omnichannel customer journey over de winkel, app, online en webshop speelt. Jij helpt mee het merk naar een volgend niveau te brengen. Dit betekent dat je meebouwt aan een 2.0 digitale transformatie. Hierdoor zijn jouw werkzaamheden nog niet afgekaderd en vind je het leuk om breed te denken hoe je de klant centraal kan zetten. Als Online Marketeer werk je binnen deze vacature nauw samen met je collega’s om het volgende te realiseren:

  • Uitwerking van online campagnes over verschillende kanalen in samenwerking met het bureau
  • Eigen website beheren incl. landingspagina’s en homepage
  • Performance marketing strategie uitwerken en creatives (uitvoer bij CC): (met als doel traffic/omzet genereren)

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de vacature Online Marketeer voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Verstand van meerdere kanalen voor advertisement; SEA, affiliates, social advertising, SEO, display & e-mail
  • Ambitieus, proactief en creatief, trekt verantwoordelijkheid naar zich toe
  • Eager om altijd de eerste te zijn, gek op digital innovaties en veel affiniteit om het merk te versterken

Aanbod

Er is veel ambitie aanwezig in de organisatie en hierdoor is er veel gelegenheid om verder te denken dan alleen jouw team. Naast de arbeidsvoorwaarden krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen en daardoor mooie stappen te kunnen maken. Je bent onderdeel van een mooi merk die volop in transitie zijn. Daarnaast bieden ze veel interessante extra’s: 

  • EUR 45K op jaarbasis
  • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend segment
  • Leuke, ambitieuze en gedreven collega’s. Het hele digital team bestaat uit meerdere specialisten, database marketeers, online marketeers en social specialisten. Je krijgt de ruimte om verder te kunnen bouwen aan een uniek bedrijf, samen met een mooi team

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.