Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Online Branded Content Manager Zuid-Holland | TBD

February 27, 2019

Wil jij als Online Branded Content Manager mensen met elkaar verbinden en offline kennis naar online overzetten? Lees de vacature en reageer!

Over de organisatie

Deze uitgeverij (ca 300 mensen) is een van de voorlopers op het gebied van de transformatie naar online. Op dit moment is ca. 40% van de omzet digitaal.

Deze uitgever is hét platform waar de Nederlandse professional bij blijft op haar vakgebied en waar adverteerders naartoe komen om met deze doelgroep in contact te treden. Met een groot portfolio aan magazines, websites, boeken, evenementen en een uitgebreid opleidingsportfolio informeren, inspireren en trainen zij jaarlijks vele duizenden mensen.

Functie Online Branded Content Manager

Als Online Branded Content Manager ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen mediapakket. Op de groeiende afdeling Campagne Management zit je in het hart van de toekomst van deze uitgeverij. Daarnaast heb je de volgende verantwoordelijkheden:

  • Je hebt een adviserende rol voor accountmanagers bij het maken van voorstellen voor content marketing en lead generation campagnes
  • Je bezoekt af en toe samen met accountmanagers klanten om een goed voorstel te kunnen maken of de rapportage van campagnes te bespreken
  • Je begeleidt de klant gedurende de campagne vanaf de briefing tot aan de rapportage
  • Je maakt campagneplanningen en bewaakt de voortgang
  • Je signaleert tijdens campagnes waar bijgestuurd kan worden en komt met creatieve oplossingen

Je bent hét aanspreekpunt en de sparringpartner voor je salescollega’s, redacties en marketeers van jouw merken, je online traffic collega’s en natuurlijk de klant. Jij weet als geen ander wat de stand van zaken is van jouw campagnes. Je bent resultaat- en klantgericht, weet veel ballen tegelijk in de lucht te houden en hebt oog voor detail.

Functie-eisen voor deze vacature

De Online Branded Content Manager voldoet voor deze vacature aan de volgende functie-eisen:

  • Een HBO-opleiding (bij voorkeur richting marketing of communicatie)
  • Ervaring en affiniteit met sales
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van online marketing
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
  • Stressbestending, klantgericht, collegiaal en daadkrachtig

Aanbod

Je komt te werken in een bestaand team van marketeers, eventmanagers en redactie. Je rapporteert direct aan de Uitgever van het Management Support cluster. Deze uitgeverij is een dynamisch bedrijf dat door verschillende overnames in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot de nr1 B2B uitgever in Nederland. Binnen haar portefeuille hebben zij meer dan 60 sterke merken met een rijke historie. Samen geven ze vorm aan de digitale transitie en spelen ze in op de veranderende behoeftes van hun lezers, gebruikers en adverteerders. Werken binnen deze organisatie betekent werken binnen een platte hiërarchie met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.