Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Omnichannel Marketeer Completed assignment Gelderland | 60-65K

October 26, 2017

Ben jij een marketeer die klantgericht denkt en handelt? Wil jij je bezig houden met het in kaart brengen van nieuwe mogelijkheden waarbij je een substantiële bijdrage kunt leveren aan de (online) beleving van de klant? Dan is deze Omnichannel Marketeer vacature voor jou interessant!

Organisatie

Deze organisatie is een van de grootste dienstverleners in Nederland, groot en toch ook klein. Dit zorgt voor een cultuur waarbij de klant dan ook echt centraal staat. Er is een grote online focus waardoor ze dichtbij de klant kunnen staan. Ben jij nuchter, no-nonsense en een echte bouwer? Dan past deze organisatie zeker bij jou.

Functie-informatie

Om de dienstverlening te blijven verbeteren is er versterking nodig, de vacature Omnichannel Marketeer is een mooie allround uitdaging. Je wordt verantwoordelijk voor een product en pakt de lead om alle marketingkanalen met elkaar te verbinden. Kortom jouw missie om een klantgerichte, innovatieve en aansprekende marketing kanalenmix te creëren. Dit doe je door o.a.door het:

  • Analyseren van data en dit doorvertalen naar nieuwe mogelijkheden waarbij je meer klantgericht kunt werken (personalisatie en het in kaart brengen nieuwe klanten)
  • Ontwikkelen van campagnes over alle marketingkanalen heen. Dit doe je in samenwerking met interne- en externe collega’s
  • Optimaliseren klant- en contact strategie door het initiëren van diverse projecten

Voorwaarden

Deze vacature Omnichannel Marketeer vraagt om een initiatiefrijke en allround marketing professional. Iemand met een proven trackrecord op het gebied van campagnes, data en projectmanagement. Er is ruimte om te bouwen, er zijn korte lijnen en dat maakt je werkveld erg groot. Je kunt met kleine projecten al een mooie impact hebben op de business. Must haves:

  • HBO/WO opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring binnen hetmarketingdomein waarbij online een belangrijke focus heeft
  • Skills: campagne (ATL/BTL)- product– en project management
  • DNA: datagedreven, bouwer, energiek, allround marketing, klantgericht, kartrekker

Aanbod

Deze vacature is een allround uitdaging, waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent voor jouw product. De uitdaging is groot, je initiatief wordt gewaardeerd, sterker nog dit word van je verwacht! Dit alles bij een A-merk binnen het domein.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.