Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Omnichannel Analist Completed assignment Waalwijk | TBD

June 11, 2019

Wil jij graag meehelpen om deze organisatie meer datagedreven te maken in hun denken en doen en het omnichannel team van de beste inzichten te voorzien? Lees dan deze vacature als Omnichannel Analist!

De organisatie

Deze organisatie is één van de verrassendste winkels van Nederland. Alles wat je in hun winkel vindt is net even anders. Stuk voor stuk zijn het bijzondere artikelen met een verhaal. Soms zijn ze ‘n tikkeltje gek, dan weer heel avontuurlijk, of juist lekker. Maar altijd ongewoon leuk! Met bijna 150 filialen in Nederland is dit bedrijf sinds 1973 een van de meest succesvolle winkelformules in Nederland. Je kunt hier dus zeker spreken van een organisatie die door de jaren heen is uitgegroeid tot een keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen lage prijzen worden verkocht.

De functie

Als jij aan de slag gaat als Omnichannel Analist bij dit bedrijf ontwikkel je de standaard- en maatwerk rapportages voor het e-commerce team en management. Jouw scherpe analyses uit de verschillende datasets worden omgezet in actiematige inzichten en gebruikt om kansen te identificeren en te beïnvloeden. Je krijgt de kans om de data afdeling vorm te geven en advies te geven wat betreft de stappen om de afdeling verder te digitaliseren. De organisatie gaat meer data gestuurd werken, wat betekent dat er direct actie kan worden ondernomen gebaseerd op jouw adviezen. Verder ben je binnen deze vacature verantwoordelijk voor:

  • Het analyseren van performance data van de categorieën voor toekomstige acties
  • Het ondersteunen van het omnichannel team door middel van performance reporting, het meten van de marketing campagnes en engagement
  • Het visualiseren van data en insights, deze te onderbouwen en toe te lichten

De functie-eisen

Om de vacature als Omnichannel Analist te vervullen zoeken wij een proactieve en resultaatgerichte collega. Je staat open voor verandering en bent oplossingsgericht. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met anderen. Je bent analytisch, nieuwsgierig en pragmatisch en vind het belangrijk om je verder te ontwikkelen. Als Omnichannel Analist ben je daarnaast in staat om analyses op een duidelijke manier te presenteren. Verder houd jij je bezig met:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante rol
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met Excel, een business intelligence tool en een data visualisatie tool

Het aanbod

Als jij de vacature van Omnichannel Analist gaat vervullen, kan je jouw kwaliteiten direct inzetten en zijn er goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in retail. Wil jij graag onderdeel zijn van een energiek en enthousiast team dat samen werkt aan een klantgerichte organisatie? Dan bieden wij:  

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Een organisatie met een open en informele bedrijfscultuur en een sterke teamgeest
  • Een goed salaris met goede secundaire voorwaarden

Zoek je uitdaging, dynamiek, verrassingen en een beweeglijke organisatie? Dan is er wellicht een match!

Interested in this vacancy? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.