Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Medior Category Marketeer Completed assignment Rotterdam | 35-50K

April 15, 2019

In de constant veranderende retailmarkt is het moeilijk om de concurrentie voor te blijven. Ook bij deze grote retailer werkt communicatie gebaseerd op prijs en assortiment niet meer. Vandaar dat deze marktleider binnen de B2C elektronica op zoek is naar een Medior Category Marketeer die samen met een getalenteerd team de klant op 1 zet en zowel online als offline de beste klantbeleving kan bieden. Ben jij degene die ik zoek? Lees dan snel verder!

De organisatie

De opdrachtgever is een van de grootste retailers en heeft derhalve een zeer dominante marktpositie. Met grote winkels door heel Europa is bijna elke Europeaan wel eens binnen geweest en mag zij met recht trots zijn op haar prestaties en naamsbekendheid. Sinds kort heeft zij ook een eigen webshop. Deze webshop heeft voor de aankomende jaren eveneens een forse groei-ambitie. Voor nieuwe collega’s is er dan ook alle kans en ruimte om een actieve bijdrage te leveren en mee te groeien met de organisatie!

Wat houdt deze functie precies in?

Het verschil maken in een categorie doe je niet alleen. Als Medior Category Marketeer werk je in een multidisciplinair team waarin jij marketing vertegenwoordigd.

  • Jij bent de spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor het contact met de leveranciers, de deals en marges. Maar ook de online communicatie stuur jij aan (zonder zelf aan de knoppen te hoeven zitten). Gezamenlijk stel je de categorie plannen op.
  • Je vertaalt relevante markt- en consument inzichten naar een marketingstrategie voor de gehele product categorie. Een strategie aan de hand waarvan je de doelstellingen bepaalt en vertaalt binnen de marketingkalender en marketingmix. Ook ben je (in samenwerking met Marketing operations en externe bureaus) verantwoordelijk voor de implementatie van deze marketingstrategie.
  • Jij verkoopt, ontwikkelt en realiseert de trade marketing campagnes aan de verschillende leveranciers, in lijn met algemene budget en forecast doelstellingen, zodat de marketing budgetten en marge doelstellingen worden gerealiseerd.

Ben jij de Medior Category Manager die ik zoek?

Voor de vacature van Medior Category Manager ben ik op zoek naar een échte doener. Iemand die weet van doorpakken, resultaat & conversie gericht is en commercieel inzicht heeft. Daarnaast is het met de wekelijkse/maandelijkse targets belangrijk dat je hier verantwoordelijkheid voor neemt. Jij bent in het bezit van:

  • WO (of HBO) werk -en denkniveau & minimaal 4 jaar relevante werkervaring als (online) Marketeer bij een retailer of leverancier
  • Ervaring met het optimaliseren van zowel on- als offline kanalen (omni-channel)
  • Een commerciële en communicatieve houding
  • Last but not least; you get things done! Out-of-the box denken om jouw doelstellingen te halen zit in jouw DNA…

Het aanbod

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden over de functie? Typ mijn nummer dan maar snel in, want het wordt nog beter!

Naast een uitdagende baan biedt deze marktleider een kantoor met prachtig uitzicht over Rotterdam, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling- en groeimogelijkheden, de vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf in te vullen en ideeën tot uitvoering te brengen in een omgeving waar alles kan. Binnen dit bedrijf heb je de mogelijkheid om als team goede resultaten neer de te zetten en dit ook goed te vieren. Voor én met onze klant.

Naast een fantastische werkplek heb je ook nog recht op 30 vakantiedagen, personeelskorting, een collectieve ziektekostenverzekering, bedrijfsfitness en korting op diverse verzekeringsproducten.

Interested in this vacancy? Contact Lodi van der MarkLead Recruitment e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.