Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Marketplace Specialist Completed assignment Regio Utrecht | 50-60K

April 26, 2019

Ben je resultaatgericht, heb jij minimaal 3 jaar werkervaring met marketplaces (Amazon) en wil je impact maken bij een van de snelst groeiende e-commerce partijen in Nederland? Dan ben jij de nieuwe Marketplace Specialist die wij voor deze vacature zoeken!

Over de organisatie

Deze internationale speler heeft net een grote investering binnen gekregen en is klaar om te groeien en uit te breiden naar landen in Europa (DL, UK)  en Amerika. Online marketplaces spelen een belangrijke rol voor deze partij en als online Marketplace Specialist kan jij dus flink impact gaan maken en meegroeien! De organisatie focust zich op categorieën zoals muziek, slapen, motorrijden, reizen, klussen en watersport, dus als jij hier ook gepassioneerd in bent dan ben jij degene die wij zoeken!

Verantwoordelijkheid Marketplace Specialist

Je bent als Marketplace Specialist verantwoordelijk voor de groei en uitbreiding van online marketplaces in Nederland, Europa en Amerika. Daarnaast behoren de volgende punten tot jouw takenpakket:

  • Het managen, uitbreiden en analyseren van alle online marketplace activiteiten – bijvoorbeeld het verbeteren van de rankings via SEO, het opzetten van advertising campagnes en promotie acties en het coördineren van copywriting activiteiten
  • Listen en launchen van nieuwe producten op online marketplaces
  • Het identificeren van nieuwe kansen binnen bestaande en/of nieuwe online marketplaces

Voorwaarden voor deze vacature

  • Je bent zelfstartend, ondernemend en resultaatgericht en klaar om te gaan groeien en onderdeel te zijn van iets groots
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met marketplaces (Amazon) en je weet hoe je kan beïnvloeden binnen marketplaces
  • Je hebt minimaal 3 jaar online marketing ervaring (seo, sea, rating reviews schrijven)
  • Engels (Du en Fr is een pré)
  • HBO/WO niveau

Interesse gewekt? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.