Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Marketing & Sales Coördinator Benelux Amsterdam | 35-40K

January 13, 2020

Ben jij een startende marketeer en weet je precies hoe je zowel met de doelgroep als verschillende interne teams communiceert om jouw doelen te bereiken? Heb je een passie voor marketing en ben je een aanpakker? Ben jij er klaar voor om je aan te sluiten bij een van de meest innovatieve organisaties in IT & automotive in hartje Amsterdam? Dan is dit je kans. Lees de vacature hier!

De organisatie

Deze organisatie is wereldwijd een van de leidende spelers in automotive. Ze staan bekend om hun excellente oplossing tegen brandstofverbruik en Co2. En dit is niet onopgemerkt gebleven! Met de best & brightest zorgen zij elke dag op globaal niveau voor een van de meest innovatieve technologie oplossingen voor grote organisaties (In Nederland bijvoorbeeld Albert Heijn, KPN, Stella Fietsen, POUW en meer). Ondanks hun miljarden omzet & global impact, heerst er een start-up cultuur – waarin nieuwe ideeën met beiden handen worden aangegrepen en aangemoedigd. Dit betekent ruimte om snel grote stappen te maken in de organisatie in een inspirerende omgeving.

Jouw Uitdaging als Marketing & Sales Coördinator

Maar wat houdt dit nu precies in voor jou? Door de snel bewegende werkwijze van het bedrijf en de hoeveelheid interne- en externe stakeholders, is deze organisatie op zoek naar communicatieve sales gedreven marketeer. Binnen deze vacature ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van:

  • Marketing activiteiten en projecten als lead generatie, PR, event planning en meer
  • Creatief meedenken aan verschillende marketing campagnes 
  • Schakelen met interne stakeholders waaronder het sales en marketing team
  • Hands-on sales werkzaamheden

Is dat de vacature voor jou?

Je bent zelfredzaam, creatief en proactief. Je bent niet bang om je mening te geven en denkt actief mee met de marketing campagnes voor de hele Benelux. Je bent in staat om prioriteiten te stellen in een snelle werkomgeving en daagt collega’s uit om on top of things te blijven. Daarnaast ben je de go-to persoon voor verschillende teams in de organisatie en zorg je dat de marketingstrategie vlekkeloos wordt uitgevoerd!

Om de Marketing & Sales Coördinator te zijn die deze organisatie nodig heeft, heb jij:

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Aantoonbare ervaring in het organiseren en beheren van marketing campagnes
  • Een ‘go-getter’ mentaliteit en haal je dit naar boven bij collega’s
  • Excellente communicatie skills in Nederlands en Engels

Het aanbod

Naast een gave job bij een internationale organisatie, zijn er nog veel meer perks om naar uit te kijken. Niet alleen krijg je een mooi salaris, met eventuele kwartaalbonus, ook heb je kans om je bij te scholen en zijn de groeimogelijkheden in deze organisatie eindeloos. Je maakt onderdeel uit van een internationale, jonge omgeving (inclusief borrels & feesten) en je werkt in centrum Amsterdam.  Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging? Neem nu contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Kareem AbdelghanyRecruiter International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.