Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Marketing Manager Completed assignment Amsterdam | 50K

February 9, 2019

Ben jij een allround Marketing Manager met sterke B2B ervaring? Ben jij een expert op het gebied van content, interne en externe communicatie en blink jij uit in stakeholder management? Zorg jij altijd dat alle zaken op orde zijn en loop je eigenlijk zelfs 3 stappen voor? Dan ben jij de Marketing Manager waar een van de meest innovatieve organisaties in digital naar op zoek is!

Organisatie

Deze ambitieuze organisatie ontwikkelt oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. Ze combineren consultancy, strategie en delivery om de meest vooruitstrevende bedrijven te helpen bij hun digitale transformatie. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat wij als consumenten simpele en gebruiksvriendelijke online-ervaringen hebben op onze meest gebruikte platformen. Als Marketing Manager zul jij de spil van de organisatie worden en verantwoordelijk zijn voor de verdere groei en branding van het bedrijf

Functie-omschrijving

Als Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de Marketing strategie. Je zet je offline en online kennis in bij het maken van nieuwe stappen in trade marketing, branding, events, PR en communicatie en bent verantwoordelijk voor de employer branding. Je werkt nauw samen de junior marketeer en ondersteunt de CEO en de CCO. Hierbij is het altijd jouw doel om te zorgen dat alle marketing doelstellingen worden behaald. Om succesvol te zijn binnen deze vacature, heb je het volgende zeker nodig:

  • Affiniteit met digitale transformatie en een achtergrond in een ‘digitale’ organisatie
  • De ambitie om veel verantwoordelijkheid te nemen in een zeer succesvol en groeiend bedrijf
  • Je bent zeer proactief, flexibel, hebt een open persoonlijkheid en gaat goed om met feedback

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen en als Marketing Manager aan de slag te gaan bij deze snel groeiende organisatie is de volgende ervaring essentieel:

  • 4 – 5 jaar ervaring als allround Marketing Manager in een dynamische B2B omgeving (trade marketing)
  • Ervaring met het opzetten van een contentstrategie, het zelf schrijven van teksten, PR en events
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en kunt communiceren met alle managementlagen in een organisatie

Aanbod

Als Marketing Manager zul jij eigenhandig je stempel kunnen drukken op de nieuwe marketingstrategie van een toonaangevende speler binnen digitale transformatie. Je krijgt de vrijheid om je kennis in te zetten voor nieuwe innovatieve concepten en bent essentieel voor het management en al je (internationale) collega’s. En wanneer je aan de slag gaat bij een van de meest toonaangevende bedrijven in het digitale domein, is the sky the limit.

Interested in this vacancy? Contact Alice EeftingSenior Consultant International Recruitment

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.