Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Manager Product Owner Omgeving Utrecht | 70-80K

April 3, 2019

Ben jij als Manager Product Owner klaar voor de volgende stap? Ben jij in staat om sturing te geven aan platform ontwikkeling en het productteam van deze retailer? Lees dan snel verder!

De organisatie

De organisatie waar je komt te werken is een van de bekendste A-merken in haar branche. Door focus te hebben op de klant en kwalitatieve producten weet zij haar klant al jaren aan zich te binden. Ook de ontwikkeling en uitrol van een goede omnichannel strategie zorgt dat de klant op alle touchpoints wordt bediend. De ambitie van de organisatie is dan ook om de beste te zijn binnen haar vakgebied, zowel offline als digitaal.

In deze vacature als Manager Product Owners maak jij onderdeel uit van de gehele e-commerce organisatie (25 FTE). Je rapporteert direct aan de e-commerce/ omnichannel directeur en geeft sturing aan je eigen team. De afdeling schakelt snel is zeer betrokken.

De functie van Manager Product Owner

Als Manager Product Owners ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het omnichannel platform. Zowel het platform als het team zijn in doorontwikkeling. Met jouw strategische kennis en operationele ervaring geef jij hier verder richting aan.

Als Manager Product Owner ben je verantwoordelijk voor:

  • Sturing geven aan het platform team bestaande uit 3 Product Owners (web, app, innovatie), een Business Development Manager en een UX’er. Zowel het platform als het team zijn in opbouw, als Manager Product Owners geef jij hier richting aan.
  • Ontwikkeling van het omnichannel platform. Je bent hierbij de schakel tussen de business (waarbij de eindgebruiker centraal staat), de complexe IT- organisatie, externe leveranciers en jouw team.  
  • Visie ontwikkeling van het platform. Jij kent de wensen van de eindgebruiker en weet hierop een visie te ontwikkelen die wordt vertaald naar een haalbare roadmap. De optimalisatie van de customer journey staat hierbij centraal.

De functie-eisen

In deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren Manager Product Owner die een visie kan ontwikkelen op platform ontwikkeling en gelijktijdig een pragmatische mindset heeft. Door jouw bewezen werkervaring en competenties ben je zelfstartend en neem je de organisatie moeiteloos mee in digitale veranderingen.

De Manager Product Owner die wij zoeken is:

  • minimaal HBO opgeleid en minstens 3 jaar actief als Senior Product Owner, Chief Product Owner of Manager Product Owners .
  • In staat om een team te bouwen en hier sturing aan te geven. Hierbij hou je overview en geef je vrijheid. Ook ben je sterk in stakeholdermanagement; door jouw communicatieve skills schakel je op verschillende niveaus, zowel intern als extern.
  • Klantgericht, pragmatisch en resultaatgericht. Daarnaast ben je visueel ingesteld, en heb je ervaring met UX, Customer Journey’s en Mobile.

Aanbod functie Manager Product Owner

Dit is een mooie functie voor een ervaren Product Owner die de volgende stap wil maken. Jij gaat als leidinggevende Product Owner deze organisatie helpen bij het verder laten groeien van de omnichannel propositie. De organisatie is in verandering en jij kunt hierbij sturing geven. Er wordt gezocht naar een duizendpoot en er wordt veel van je verwacht. Daar staat tegenover dat er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Ook staan er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover.

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.