Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Manager Business Innovation Completed assignment Amsterdam | TBD

February 6, 2019

Ben jij een professional, ervaren in strategisch denken en met een focus op innovatie? Dan is deze vacature als Manager Business Innovation perfect voor jou!

De organisatie

Als Manager Business Innovation kom je terecht bij een jong en ervaren bedrijf. Al meer dan 100 jaar helpt dit bedrijf succesvol zijn klanten. Ontwikkeling en groei op persoonlijk en professioneel niveau zijn erg belangrijk binnen de organisatie. De klant centraal stellen is prioriteit nummer één en met constante innovatie zullen ze zich te allen tijde ontwikkelen. Ben je klaar om onderdeel te worden van deze organisatie?

De verantwoordelijkheden

Wanneer je de vacature als Manager Business Innovation vervult, wordt jij verantwoordelijk voor de innovatiestrategie van dit bedrijf. Je zorgt ervoor dat innovatie een belangrijk strategisch thema blijft binnen de organisatie en je neemt de leiding bij het beheer van het Innovation Center. Als Manager Business Innovation bent je bovendien verantwoordelijk voor:

  • Het transformeren van de algemene mindset van het bedrijf. Het is jouw doel om een ​​meer innovatieve manier van werken in het hele bedrijf te creëren.
  • De tactische afstemming van de innovatie-initiatieven op de productlijnen.
  • Een nauwe samenwerking met shareholders realiseren. Door dit te doen, levert jij winnende innovatieve proposities aan.

De eisen voor het vervullen van deze vacature

Om de nieuwe aanwinst voor dit bedrijf te worden, zijn er verschillende eisen gesteld. Ten eerste zijn ze op zoek naar iemand met 10 tot 15 jaar ervaring, met een voorkeur voor consulting ervaring. De nieuwe Manager Business Innovation moet een ondernemende drive en start-up mentaliteit hebben. Ook zoekt de organisatie iemand met bewezen ervaring op het gebied van innovatie. Dit is niet alles, het bedrijf is verder op zoek naar:

  • Goed zakelijk inzicht, het vermogen om een ​​team te leiden en dit te doen door gebruik te maken van inspirerende, duidelijke en sterke communicatie
  • Kennis van verzekeringen, (online) marketing en scrum
  • Iemand met duidelijke kennis van consumenten en met analytische vaardigheden. Jij denkt verder en bent in staat om inzichten om te zetten in ideeën en groeimogelijkheden.

Wat biedt deze vacature jou!

Met je digitale mindset en bewezen project- en management vaardigheden pas jij perfect bij dit bedrijf. Met jouw enthousiasme volgt het bedrijf jouw passie voor verandering en innovatie en worden grote dingen bereikt. Ben je er klaar voor om je kennis en vaardigheden op de proef te stellen? Laat het me weten!

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.