Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Loyalty Marketeer Completed assignment Omgeving Amsterdam | 45-55K

November 28, 2018

Ben jij er klaar voor om de leiding te nemen over customer experience en een loyalty program? Wil jij aan het werk bij een EU Fashion Player en in de data te duiken? Dan ben jij de Loyalty Marketeer voor deze vacature!

Organisatie

Dit Nederlandse bedrijf is al eeuwen een begrip in de retail en fashion wereld – met een reach in 9 verschillende landen, heeft het merk een fanbase met zo’n 1,5 miljoen trouwe Members in Nederland, Belgie, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Als Loyalty Marketeer wordt jij dan ook onderdeel van een EU fashion player en krijg jij de kans om het bedrijf zijn membership program naar het volgende niveau te tillen.

Functie-omschrijving

Wanneer jij de vacature als Loyalty Marketeer vervult ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van de Member Club look and feel en de webpagina’s. Jij gebruikt jouw skills om het Loyaltyplatform 2.0 te lanceren en te onderhouden en er met het Customer Lifecycle team voor te zorgen dat iedereen de beste customer experience ervaart. Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het opzetten van campagnes om meer members te werven en het leveren van een significante bijdrage aan de Loyalty strategie, roadmap en jaarplannen
  • Het initiëren van member analyses en -onderzoeken met als doel het genereren van klantinzichten
  • Het maken van rapportages en analyseren van campagnes

Functie-eisen

Als Loyalty Marketeer krijg jij de mogelijkheid om dit bedrijf, samen met jouw lifecycle team, naar een hoger niveau te tillen. Jij bent zowel dol op het organiseren van evenementen als het verzamelen en analyseren van data. Je vindt het leuk om binnen een team te werken. Je bent zelfstandig, proactief, analytisch, stressbestendig en bruist van de nieuwe ideeën.

Verder heb jij om deze vacature te vervullen:

  • Een opleiding op HBO/WO niveau gedaan met 2-5 jaar relevante werkervaring.
  • Analytische skills en vind je het leuk om analyses te maken en daarin kansen te ontdekken; liefst ervaring met Salesforce
  • Multi-task skills, je kan snel schakelen en begrijpt ‘sense of urgency’; Ook heb jij een hands-on mentaliteit, ben je leergierig en enthousiast en heb je uitstekende kennis van Nederlands en Engels.

Aanbod

Een aangename dynamische internationale en informele werksfeer, enthousiaste collega’s en mogelijkheden voor individuele ontwikkeling. Dit bedrijf biedt een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris. Verder bieden we een goede lunch, kun je gratis sporten in onze inpandige gym en borrelen in onze eigen bar.

Interested in this vacancy? Contact Delano BrandTeam Lead International

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.