Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Lead Search & Shopping Specialist Completed assignment Rotterdam | 55-70K

December 2, 2018

Hou jij van een uitdaging en lijkt het jou een mooie kans om bij deze leider binnen retail te bouwen aan een in-house Search & Shopping advertising team? Dan ben jij misschien wel de Lead Search & Shopping Specialist die dit bedrijf zoekt voor deze vacature.

Organisatie

Deze organisatie is al jaren een van de leiders in retail, bekend bij alle Nederlanders. Sinds enige jaren zijn de producten van deze grote speler ook online te vinden in een webshop en met eerlijke prijzen, A-merken en een uitstekende service maakt dit bedrijf klanten al jaren tevreden. Als jij de vacature als Lead Search & Shopping Specialist gaat vervullen mag jij deze organisatie in Rotterdam gaan versterken en net als de ontwikkelingen in deze gave stad, wilt ook deze organisatie blijven groeien en verbeteren. Er is dan ook veel ruimte voor ontwikkeling, en jij kan hier deel van uitmaken!

Functie-omschrijving

Als Lead Search & Shopping Specialist ben jij verantwoordelijk voor de inzet van alle Search & Shopping advertentie campagnes. Hiernaast ben jij in charge over:

  • Het zorgen voor de perfecte balans tussen vindbaarheid en rendement met Google Search Ads en Bing Ads
  • Het bewaken en uitvoeren van de strategie op Search & Shopping advertising
  • Het coachen van een team van 4 Search & Shopping specialisten

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen en al je energie te steken in het bouwen aan een team, moet jij:

  • 3 jaar ervaring hebben met Search & Shopping advertising
  • Uitgebreide kennis hebben van Google Adwords & Google Shopping
  • Ervaring hebben met software als Channable & Doubleclick (dit is een pré)

Aanbod

Naast de goede voorwaarden kom jij terecht in het mooie Rotterdam en kan jij hier dagelijks genieten van het uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug. Dit bedrijf geeft jou de kans om je kennis toe te passen en daarin je energie kwijt te kunnen. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en met een grote focus op de online mogelijkheden is dit de plek waar jij jouw kennis kan toepassen.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.