Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Lead SEA/ Online Performance Manager E-commerce Completed assignment Amersfoort | 50K-70K

January 1, 2019

Ben jij klaar om een doorslaggevende rol te spelen binnen deze E-commerce pure player met focus op het veroveren van nog meer terrein? Lees dan snel de vacature van Lead SEA/ Online Performance Manager en kijk wat zij ook kunnen doen voor jou!

Organisatie

Deze innovatieve pure player focust zich op een booming niche binnen E-commerce. Sinds hun start in 2011 behoren zij tot een van de snelst groeiende partijen in Nederland en momenteel staan zij op het punt om dit succes uit te breiden naar het buitenland, dit gebeurd op een zeer professionele manier door het aanhaken van een specialistische agency.

De organisatie ademt ondernemerschap, innovatie en een no nonsense aanpak. Hun belangrijkste kanalen zijn de betaalde kanalen en daarom zijn zij op zoek naar jou als Lead SEA/ Online Performance Manager E-commerce!

Functie-informatie

Als Lead SEA/ Online Performance Manager E-commerce zet jij jouw kennis en ervaring in om het SEA kanaal en de andere performance kanalen naar het next level te tillen en de organisatie meer te laten groeien. Jij stuurt de junior aan, begeleidt specialisten op andere kanalen en challenged het aangehaakte online marketing bureau. De rol van Online Marketing Manager is een de volgende stap op de agenda.

Voordat je deze stap kunt maken, ben jij binnen de vacature verantwoordelijk voor:

  • Het bouwen en uitrollen van een ambitieuze strategie samen met jouw team en (externe) specialisten over meerdere landen;
  • Het bewaken van de voortgang en vinden van optimalisatie kansen;
  • Coördineren van de overige specialisten, het bureau en een op een gesprekken met teamleden.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor de vacature van Lead SEA/ Online Performance Manager E-commerce moet jij beschikken over:

  • 4+ jaar (hands-on) ervaring op SEA en het vermogen om op een inspirerende manier te leiden;
  • Diepgaande kennis van online marketing tools op gebied van SEA; AdWords, Analytics, Double Click and Shopping;
  • Ervaring met het coachen en/of begeleiden van collega’s.

Aanbod

Dit is jouw kans om een van de meest doorslaggevende rollen binnen deze snelgroeiende internationaal georiënteerde organisatie te bekleden! De groei & ontwikkelingsmogelijkheden liggen voor het oprapen. Dit in combinatie met sociale & ambitieuze collega’s, een informele omgeving en mooie voorwaarden maken het een ideale volgende stap.

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.