Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Lead Pricing Completed assignment Midden-Oost Nederland | 55-65K

November 20, 2018

Heb jij je sporen verdiend binnen pricing bij een vooruitstrevende online speler en krijg jij energie van een organisatie verder helpen op gebied van digitalisering? Lees dan nu deze vacature als Lead Pricing!

Organisatie

Als Lead Pricing kom je te werken binnen een van de bekendste en betrouwbaarste retail spelers op de Nederlandse markt. Door de focus op e-Commerce is zij de afgelopen jaren getransformeerd van een traditionele retail partij naar een e-Commerce speler die voorop loopt in het digitale landschap. Om schaalbaarheid centraal te stellen zijn er verschillende service teams over alle categorieën opgezet. In de rol van Lead Pricing, die binnen een van de service teams valt, wordt jij verantwoordelijk het bepalen van de pricing strategie en de uitrol hiervan.

Functie omschrijving

Als Lead Pricing ben je verantwoordelijk voor het bedenken van de nieuwe prijsstrategie, deze implementeren en optimaliseren. Je doet dit zowel categorie overstijgend als per categorie en je bent continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en initiatieven die winstgevende groei stimuleren.

Concrete verantwoordelijkheden die bij deze vacature horen zijn:

  • het creëren van een gestandaardiseerde, schaalbare en op data gebaseerde benaderingen voor prijsbeheer
  • het maken van gestandaardiseerde dashboards en het onderzoeken en implementeren van tooling voor prijsbeslissingen
  • het uitvoeren van tests en experimenten om te onderzoeken hoe het prijsbeleid geoptimaliseerd kan worden.

Functie eisen

Als de nieuwe Lead Pricing ben jij data- en resultaat gedreven en heb jij je al eens bewezen in het maken en implementeren van succesvolle prijsstrategieën. Je bent ondernemend en hebt ervaring in een rol als pricing specialist of in data-analyse bij een vooruitstrevende online organisatie.

Binnen de rol als Lead Pricing heb jij:

  • het vermogen om een visie neer te zetten en deze verder uit te dragen in een organisatie
  • ervaring binnen bedrijven waar sprake is van meerdere categorieën binnen de retail of travel (online)
  • een universitair denkniveau, bijvoorbeeld op Business, Economie, Econometrie of Statistiek.

Aanbod

Met het vervullen van deze vacature kom jij terecht bij een A-speler in digitale transitie met een nieuwe digital minded board. De taak aan jou om deze service neer te zetten, te optimaliseren en uiteindelijk een team op te bouwen. Uiteraard staan er passende arbeidsvoorwaarden tegenover.

Interested in this vacancy? Contact Olivier SchmitzSenior Consultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.