Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Lead Marketing Start-up Completed assignment Amsterdam | TBD

October 26, 2017

Ben jij een merkenbouwer en iemand die in staat is om een online platform uit te bouwen? Heb je een ondernemers mindset en durf jij met een uniek concept de markt te veroveren? Dan is deze vacature Marketing Lead een super interessante uitdaging voor jou!

Organisatie

Deze start-up is geïnitieerd door een gerenommeerde partij in duurzame mobiliteit. De afgelopen tijd is er geïnvesteerd in een stabiel en veilig online platform dat bedrijven en consumenten op een unieke manier aan elkaar verbindt en een win-win creëert. Dit unieke concept heeft veel potentie en moet nu worden gelanceerd en uitgebouwd. Om de eerste stappen te kunnen zetten wordt er gezocht naar een ondernemende digital minded en performance gedreven Marketing Lead.

Functie-informatie

Voor deze vacature Marketing Lead sta jij aan het begin van een nieuw online concept, jij gaat dit merk wereldkundig maken! Je bent verantwoordelijk voor het branden van het merk, concept en het aantrekken van de (juiste) doelgroepen. Dit doe je door een sterke branding en performance gedreven trackrecord te hebben. Werken in een start-up betekent uiteenlopende verantwoordelijkheden, waardoor de functie zeer dynamisch is. Tot jouw takenpakket behoren onder andere:

Ontwikkelen en uitrollen van een innovatieve merk- en marketingstrategie waarbij je focus hebt op propositie en activatie
Vergroten van naamsbekendheid, van merk tot aan het genereren van (online) traffic
Bouwen aan een stevig nieuw merk en hierbij stapsgewijs een team voor bouwen

Voorwaarden

Als Marketing Lead moet je in de driver seat kunnen zitten, durf je beslissingen te nemen en hier ook out of the box te denken. Je bent enerzijds sterk in merkdenken en anderzijds weet je als geen ander te sturen op traffic en performance. Hierin ben je analytisch en heb je een sensor voor het signaleren van trends en dus nieuwe mogelijkheden. De ideale vacature voor een digital professional die wil ondernemen, bouwen en buiten de gebaande paden wil gaan. Andere eisen:

  • WO werk- en denkniveau, proven trackrecord binnen het digitale domein, focus branding en performance
  • Ervaring in en kennis van digitale (internationale) ‘marketplaces’ of platformen
  • DNA: ondernemend, performance gedreven, nuchter en resultaatgericht

Aanbod

Dit is je kans om met een innovatief en spraakmakend merk de markt te veroveren. De basis staat er en het is aan jou om hier vanuit branding en performance perspectief hier een daverend succes van te maken! Bij deze unieke opportunity hoort een aantrekkelijk salaris en aandelenpakket.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.