Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Lead Analytics & Experimentation Completed assignment Zwolle | TBD

January 21, 2019

Neem jij graag de leiding en is ontwikkeling van groot belang voor jou? Dit bedrijf wil graag samen met jou doorgroeien! Ben jij de Lead Analytics & Experimentation voor deze vacature? Laat het mij weten!

Deze organisatie….

Wil de nummer één worden in de hoofden en harten van gezinnen in Nederland. In hun missie en visie gaat het erom de levens van gezinnen in Nederland mooier en makkelijker te maken. Volgens hen vertellen klanten dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom willen zij klanten iedere dag de beste campagnes en shopping experience bieden. Het bedrijf wilt zich continue ontwikkelen en heeft jou daarbij nodig. Ga jij dit bedrijf helpen het leven van zijn klanten mooier en makkelijker te maken?

Als Lead Analytics & Experimentation ben jij verantwoordelijk voor

Het leiden van het analytics team dat zich dagelijks inzet voor het verbeteren van de winkelervaring van de klanten. Jij zorgt ervoor dat de klanten van dit bedrijf de beste shop ervaring mogelijk hebben en samen met jouw collega’s binnen het Shopping Experience team gaan jullie voor: ‘getting things done’. Jullie willen performen en continue verbetering is dan ook van groot belang. Naast met jouw gedreven mentaliteit de shopping experience te perfectioneren, ben jij ook verantwoordelijk voor:

  • Het leiden van het Experiment & Analytics team van 3-5 fte. JIj zorgt ervoor dat het team high-performing is en blijft en dat continuen ontwikkeling tot de orde van de dag is. Je coacht je team om in de juiste analyses te duiken, maar springt wanneer nodig hierin bij.
  • Het verzorgen van hoge kwaliteit infrastructuur en tagging om de web analytics op het juiste niveau te hebben
  • Het beheren van de dashboards en het identificeren van verbeteringen.

Om deze vacature te vervullen moet jij….

Natuurlijk een sterke commerciële focus hebben en gemotiveerd zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een afgeronde WO-opleiding en hebt meerdere jaren ervaring als team lead of web analist. Verdere eisen voor de vacature als Lead Analytics & Experimentation zijn:

  • Uitgebreide kennis van conversie-optimalisatie, consumenten psychologie en onderzoek
  • Aantoonbare ervaring met het analyseren van datasets en het uitvoeren van statistische analyses.
  • Je bent ervaren met Google Analytics en de infrastructuur die nodig is om dit te realiseren

Voordelen voor jou!

Wanneer jij de vacature als Lead Analytics & Experimentation vervult ga jij als lead te werk. Je krijgt dan ook een hele verantwoordelijkheid en een steile leercurve. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn van groot belang en jij kan bij dit bedrijf dus ook echt de leiding nemen. Je komt terecht in een bedrijf dat miljoenen Nederlanders bereikt en jouw impact is dan ook groot. Ben jij er klaar voor om actie te ondernemen en de leiding te pakken? Take charge en laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Caran TankeSenior Consultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.