Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

International Marketplace Manager Completed assignment Regio Amsterdam | TBD

October 9, 2018

Ben jij er klaar voor om zelf en met Vision Healthcare grote stappen te zetten? In de vacature voor International Marketplace Manager krijg jij grote verantwoordelijkheden en veel vrijheid om de doelen van dit bedrijf in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de UK te realiseren.

Organisatie

Het bedrijf is een consumer healthcare organisatie met een groot portfolio internationale merken in de health & beauty sector. Met een nieuwe investeerder heeft Vision Healthcare grote doelen voor de toekomst. Jij gaat een belangrijke rol spelen in het behalen van deze doelen en zult verantwoordelijk zijn voor online verkoop op verschillende marketplaces.

Functie-omschrijving

Als International Marketplace Manager ga je de merken van Vision Healthcare in verschillende landen helpen hun online doelen te bereiken. Deze merken worden verkocht via verschillende marktplaatsen, waaronder Amazon, waardoor Amazon ervaring een must is. Je bent een echte teamplayer en bent de beste in schakelen met verschillende internationale stakeholders. Binnen deze vacature ben jij verder verantwoordelijk voor:

  • Het accountmanagement op de bestaande marketplaces waar de merken van Vision Healthcare aanwezig zijn.
  • Het optimaliseren van content, zorgen voor de listing van nieuwe producten en PPC campagnes opzetten.
  • Het monitoren van verkoopaantallen per product de en ervoor zorgen dat er altijd voldoende voorraad aanwezig is en het uitwerken van strategische voorstellen om de merken op de verschillende online marketplaces, in nieuwe markten te lanceren.

Functie-eisen

Om deze vacature te vervullen moet jij resultaatgericht en proactief zijn, verantwoordelijkheid kunnen nemen en enthousiast worden van een echte uitdaging. Je hebt de kans om bij een flexibel bedrijf te werken en samen met jouw collega’s de doelen te behalen. Verder moet jij als International Marketplace Manager:

  • Een afgeronde HBO/WO studie hebben met daarbij ervaring met marketplace PPC campaigns en ervaring met Channable/feed beheer
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebben in Nederlands en Engels (Frans en Duits is een pré) en in staat zijn heldere rapportages te maken voor het management.
  • In staat product content te optimaliseren en minimaal 2 jaar ervaring hebben met marketplace zoals Amazon, Bol e.a. in een internationale omgeving. Verder is ervaring hebben met affiliate marketing een pré.

Aanbod

Als je deze vacature vervult kom jij terecht bij een leuk en dynamisch bedrijf. De cultuur binnen de organisatie is heel belangrijk en medewerkers worden dan ook verwend met vrijdagmiddag borrels, een biljarttafel op kantoor, een gezamenlijke lunch ruimte en de kans om hun hobby’s uit te dragen op werk. Ben jij dus een goede chef of een biljartkoning(in), dan zit je hier op de juiste plek. Het bedrijf heeft een torenhoge ambitie en jij hebt de kans om dit te realiseren. Ben jij er klaar voor om je management skills te laten zien, laat het me weten.

Interested in this vacancy? Contact Geraldine LakemanConsultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.