Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim Senior Product Owner Completed assignment Amsterdam | TBD

September 30, 2018

Is het tijd voor de volgende stap in jouw loopbaan als interim Product Owner en ben je klaar voor het “echte werk”? Lees dan snel verder, wellicht is deze vacature als Interim Senior Product Owner iets voor jou!

Organisatie

De organisatie biedt diensten aan waar iedereen in Nederland gebruik van maakt. Met ruim 4 miljoen Nederlandse klanten en 16 miljoen wereldwijd is deze organisatie een van de grootste aanbieders in Nederland. Jij hebt dus de kans om deel uit te maken van iets groots! 

Functie-informatie

Tijdens deze interim opdracht ben jij als Interim Senior Product Owner samen met de stakeholders verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de productvisies, gebaseerd op de klantbehoefte en bedrijfsdoelen. Jij bent degene die de visie overbrengt op jouw team van developers en designers. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het realiseren van user stories
  • Het overbrengen van visies in user stories als juiste prioriteit op de Product Backlog

Functie-eisen

Voor deze interim opdracht ben ik op zoek naar een Interim Senior Product Owner die met enthousiasme aan een nieuwe opdracht wilt beginnen. Om deze vacature te vervullen moet jij:

  • Minimaal 3 jaar ervaring hebben als Product Owner 
  • Er tegen bestand zijn om in complexe omgevingen te werken
  • Kennis van de verschillende lagen in het stakeholderveld

Aanbod

Ben jij de Interim Senior Product Owner voor deze vacature? Ga jij met motivatie en energie beginnen aan deze opdracht? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.