Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim Senior Online Marketeer Completed assignment Rotterdam | TBD

October 28, 2018

Ben jij een ervaren Interim Senior Online Marketeer en ben je toe aan een nieuwe interim opdracht? Ligt jouw kracht op het snijvlak van strategie en uitvoering? En weet jij met gemak een organisatie mee te krijgen die op dit moment duidelijk in transitie is? Lees dan snel verder en neem contact met mij op!

Organisatie

De opdrachtgever heeft te maken met B2C & B2B klanten. Deze organisatie is net als de concurrenten grote slagen aan het maken om voorop te lopen in de steeds digitaler wordende economie. Er staat de opdrachtgever een groot aantal innovaties te wachten waar jij een centrale rol in speelt. Jij moet namelijk mede gaan bepalen welke van deze innovaties als eerste doorgevoerd gaat worden.

Functie-informatie

De Interim Senior Online Marketeer is binnen deze interim opdracht verantwoordelijk voor het optimaliseren van alle traffic naar de site en de conversie van deze traffic. Jij bent van begin tot eind verantwoordelijk voor de online performance van de opdrachtgever.

Concreet ben je als Interim Senior Online Marketeer binnen deze interim opdracht verantwoordelijk voor:

  • Het genereren van zoveel mogelijk relevante traffic naar de site en het genereren van zoveel mogelijk leads/sales en het monitoren van alle online campagnes
  • De rapportage en optimalisatie van alle campagnes en het uittekenen van de strategie voor 2019
  • Het initialiseren van de belangrijkste innovaties (denk hierbij aan marketing automation, CRO en de samenwerking met andere afdelingen)

Voorwaarden

Als Interim Senior Online Marketeer ben je strategisch sterk en heb je een dergelijke opdracht al bij meerdere organisaties uitgevoerd. Je zit stevig aan tafel en weet andere afdelingen makkelijk te overtuigen van het belang van jouw strategie.

Concreet ben ik op zoek een Interim Senior Online Marketeer die:

  • B2B en B2C ervaring heeft en de online strategie kan bepalen
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft als online campagne marketeer en zelf de online marketing kanalen kan optimaliseren
  • Zelf ervaring heeft met CRO

Aanbod

Periode: 3 maanden
Dagen: 3 a 4 dagen/week
Tarief: TBD

Interested in this vacancy? Contact Michiel HendriksenSenior Consultant Interim e-Commerce