Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim Paid Social Specialist Completed assignment Amsterdam | TBD

October 28, 2018

Ben jij een Interim Paid Social Specialist en ben jij op zoek naar een nieuwe interim opdracht? Combineer jij een creatieve geest met commerciële resultaten en voel jij je thuis in een grote organisaties, met veel stakeholders en complexe projecten? Lees dan snel verder en neem contact op!

Organisatie

Deze wereldwijde speler heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam. Vanuit dit hoofdkantoor worden ook de andere kantoren wereldwijd ondersteund vanuit het digital center of excellence. In dit expertisecentrum ga jij aan de slag als de Interim Paid Social Specialist. Je doet intern zaken met de marketing afdeling, de communicatie afdeling en daarnaast met meerdere externe bureaus. Het is aan jou om via de paid social kanalen het merk via de betreffende kanalen te versterken door de relevante boodschappen te tonen aan de juiste consumenten.

Functie-informatie

Als Interim Paid Social Specialist ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van het creatieve proces voor het bedenken van de campagnes. Jij bent de spil in het web tussen de online afdeling, de marketing afdeling en de communicatie afdeling. Jij weet precies hoe je alle social kanalen kan inzetten om gericht de juiste relevante content bij de consumenten te krijgen.

Verder ben je binnen deze opdracht als Interim Paid Social Specialist verantwoordelijk voor:

  • De ontwikkeling van de paid social strategie
  • Het leiden van de ontwikkeling en de productie van de campagnes
  • Het aansturen van de campagne managers om de campagnes te optimaliseren

Voorwaarden

Voor deze interim opdracht ben ik op zoek naar iemand die zowel strategisch als uitvoerend sterk is. Jij kent de kanalen als je broekzak en jij hebt vergelijkbare paid social campagnes al vaker geleid.

Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met het leiden van paid social campagnes
  • Ervaring binnen een grote internationaal opererende corporate

Aanbod

Start: TBD
Periode: 3 maanden
Uurtarief: TBD

Interested in this vacancy? Contact Michiel HendriksenSenior Consultant Interim e-Commerce