Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim E-mail Marketeer Completed assignment Oost-Nederland | T.B.D.

October 1, 2018

Ben jij een ervaren Interim E-mail Marketeer en wil jij werken voor een van Nederlands grootste retailers? Werk jij graag in een jong en innovatief team? Lees dan snel verder!

Organisatie

Deze organisatie is een van de leiders op het gebied in de Nederlandse retailmarkt. In de afgelopen jaren is het bedrijf een grote digitale transformatie doorgezet waardoor het nu volledig online opereert. Deze pure-player biedt daarom ook veel kansen om op basis van data en inzichten te innoveren. Daarom is deze opdrachtgever een sterke, ondernemende E-mail marketeer a.i. die hun team tijdelijk komt versterken en met zijn/haar kennis het e-mail kanaal naar een hoger plan kan brengen.

Functie-informatie

In deze opdracht werk je als Interim E-Mail Marketeer nauw samen met de andere E-mail Marketeers en zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoer en analyse van de campagnes. Je denkt mee op strategisch en uitvoerend niveau en hebt daarnaast een goede database know-how waar je op kan bouwen.

  • Optimaliseren en rapporteren van de huidige e-mail campagnes en het opzetten van A/B en multivariate testen om inzichten te verkrijgen en te optimaliseren
  • Afstemming van de e-mail campagnes met de overige online marketing campagnes
  • Verhogen van de sales en omzet via het e-mail kanaal

Voorwaarden

Om voor de interim opdracht van E-mail Specialist a.i. in aanmerking te komen, herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring als E-mail Specialist en kennis van online marketing en de relevante traffic en sales kanalen
  • Ervaring met het opzetten van A/B en multivariate testen
  • Kennis van de mogelijkheden van conversie optimalisatie en beschikbare tools

Aanbod

Periode: 6 maanden
Uurtarief: TBD
Aantal uur per week: 32 tot 40 uur

Interested in this vacancy? Contact Michiel HendriksenSenior Consultant Interim e-Commerce