Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim e-Commerce Manager Completed assignment Regio Randstad | TBD

October 2, 2018

Ben jij een Interim e-Commerce Manager die houdt van een korte, maar krachtige klus en ben je in staat gebleken altijd het gestelde doel te bereiken in strategie en conversie optimalisatie? Dan is deze interim opdracht echt iets voor jou!

Organisatie

Deze corporate heeft verschillende labels en is een grote speler op de Nederlandse markt. Binnen de afdeling Online Sales val je met de neus in de boter: binnen multidisciplinaire teams schakel je nauw met verschillende online specialisten op het gebied van e-commerce, content, design/UX en web development. Je komt terecht in een energieke dynamiek, waarbij naast jouw intelligentie, ook ondernemerschap, sociale vaardigheden en ambities erg gewaardeerd worden. Deze organisatie heeft binnen de branche goede jaren gekend en daarin een sterke online strategie ontwikkeld. Nu komen er nieuwe uitdagende jaren aan, waarbij de organisatie nog verder wordt uitgedaagd hun digitale producten en dienstverlening te verbeteren. Dit betekent voor jou enerzijds een sterk online fundament en anderzijds de ruimte om hier stevig op door te bouwen!

Functie-informatie

De Interim e-Commerce Manager is binnen deze interim opdracht verantwoordelijk voor conversie optimalisatie en sales via de corporate webshop. Je geeft leiding aan een team van 6 FTE. Dit team bestaat uit onder andere een Online Marketeer, een Content Specialist, een Webanalist en een UX Designer. Andere belangrijke verantwoordelijkheden binnen deze interim positie zijn:

  • Het opstellen van een e-commerce strategie
  • Het leidinggeven aan een team van 6 (online) specialisten
  • Het verder vercommercialiseren van de afdeling, uitingen en campagnes

Functie-eisen

Om de verantwoordelijkheden op interim basis goed waar te nemen totdat er een nieuwe e-Commerce Manager is gevonden, zoek ik voor deze interim opdracht iemand die voldoet aan de volgende eisen en competenties:

  • Minimaal 5 jaar e-commerce ervaring binnen een abonnement gedreven sales organisatie
  • Ervaring met het opzetten en uitbouwen van een e-commerce kanaal en brede online kennis (online marketing, analytics, conversie-optimalisatie)
  • Ervaring met het werken met een e-commerce platform zoals Hybris, Magento, Demandware of Fredhopper

Aanbod

Periode: start z.s.m. voor 2 tot 3 maanden, met optie tot verlenging
Uurtarief: TBD
Aantal dagen per week: 4-5

Interested in this vacancy? Contact Michiel HendriksenSenior Consultant Interim e-Commerce