Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Interim Database Marketeer Completed assignment Amsterdam | TBD

October 4, 2018

Wil jij de organisatie helpen bij het verbeteren van de klantrelaties? Door data inzichtelijk te maken ondersteun je de organisatie in cross-sell en ambassadeurschap. Deze organisatie werkt voor mooie merken en streeft naar brand intimacy door middel van loyaliteitsprogramma’s, e-mailmarketing en ondersteuning in social media.

Organisatie

De organisatie is wellicht een van de bekendste merken in Nederland. Bijna iedere consument heeft gebruik gemaakt van een van de vele services die ze aanbieden. Ook deze organisatie heeft een omslag naar online gemaakt, en wil al haar producten beter via kanaal aanbieden. Om deze slag te maken zijn we op zoek naar Interim Database Marketeers die hierbij de juiste hand weten te bieden.

Functie-informatie

Het verbeteren van de interactie met de klant is een belangrijk doel voor de organisatie. Om dit te kunnen realiseren krijgt de data-gedreven marketing veel aandacht. De Analytics afdeling brengt alle informatie over de klant en markt samen. Je kunt binnen deze opdracht als Interim Database Marketeer een bijdrage leveren, door in kaart te brengen welke klant op welk moment het best bediend kan worden. Een manier om inzicht te krijgen is door het analyseren van campagnes. Binnen de functie van Interim Database Marketeer ben je (o.a.) verantwoordelijk voor:

  • Het analyseren van de response en conversie van campagnes
  • Adviseren van het campagneteam n.a.v. response en conversie
  • Adviseren in mogelijkheden van data en database

Functie-eisen

Een mooie kans voor een Interim Database Marketeer die graag deel uitmaakt van een grote innovatieve dienstverlener waar de consument centraal staat. Je kan door je ervaring in campagnes deze organisatie laten zien hoe campagnes moeten worden vormgegeven. Verder voldoe je voor deze interim opdracht aan de volgende voorwaarden:

  • Minimaal 3+ jaar ervaring in een rol als Interim Database Marketeer
  • Een sterk analytisch vermogen; kennis van SQL en ervaring met campagne analyses
  • Kennis van selectie- en analysetools

Aanbod

Periode: 3 maanden met optie tot verlenging
Uurtarief: TBD
Aantal uren per week: 32-40 uur

Interested in this vacancy? Contact Caran TankeSenior Consultant Digital Analytics & Data

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.