Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Head of SEO Completed assignment Amsterdam | TBD

November 5, 2019

Welke trends binnen online marketing, data en tech gaan de komende 5 jaar de grootste impact maken op de klanten? Welke innovaties en uitdagingen gaan er de komende jaren in SEO plaatsvinden? En hoe helpen we de klanten hierop in te spelen en het maximale eruit te halen?

Het succes van een bureau wordt niet alleen meer bepaald door het generen van zoveel mogelijk traffic of campagnes. Het van echt toegevoegde waarde zijn, voor klanten en collega’s, waarin alleen het beste goed genoeg is; het zijn de succesfactoren van een bureau. En dat is waar dit bureau in uitblinkt, een bekend feit bij de bekende nationale & internationale klanten van de organisatie. Om de groei door te zetten is er behoefte aan een head of SEO om verder te bouwen aan de groei van het bureau. Is dit de vacature voor jou?

De organisatie

Denk even “Gedreven door passie en een vleugje vak idioterie”. Deze partij speelt alleen in de champions league van online marketing. De missie van deze organisatie is niet alleen doorspekt met ambitie en innovatie, ook klanten merken dit dagelijks. Zij werken samen met dit bedrijf vanwege de diepe inhoudelijke kennis en persoonlijke relatie. De cultuur kenmerkt zich daarom als uitermate gedreven, resultaatgericht en innovatie gedreven. Naast dat iedereen zijn eigen specialisatie heeft denken de consultants verder mee dan hun eigen discipline. Hierdoor bouwen zij langdurige relaties op met klanten waarin ze echt het verschil maken ten opzichte van traditionele agency’s. Als je binnenloopt in het industriële bedrijfspand proef je de passie en dynamiek waarin zij werken aan de digitale wereld van morgen.

Wat houdt de vacature in?

Deze vacature staat open binnen een echte commerciële organisatie, waar jonge en gedreven mensen werken die een passie hebben voor digital marketing. Deze organisatie staat aan de vooravond van een volgende groei transformatie. Een transformatie waarbinnen je samen met de partners het team verder ontwikkelt op inhoudelijk en persoonlijk vlak. Daarnaast werk je veel samen met en voor de klanten aan de realisatie van de groeiambities.

Een dag als Head of SEO ziet er als volgt uit:

  • Strategie opzetten, optimaliseren, beheren en uitvoeren van SEO projecten bij verschillende klanten. Waarin je een combinatie van visie en data inzet om het beste resultaat te realiseren
  • Het ondersteunen, coachen en ontwikkelen van het team specialisten (6) zodat ook zij een autoriteit op het gebied van SEO worden 
  • Nieuwe innovatie en proposities bedenken door middel van thought leadership vanuit je autoriteit op seo. Je schrijft blogs, spreekt bij klanten en brengt innovatie intern en extern.
  • Het uitbouwen van de business op verschillende niveaus door thought leadership op het gebied van SEO te praktiseren

Ben jij de Head of SEO die ik zoek?

Uiteraard is het fijn als je alles kan, maar we snappen ook dat jij je talenten hebt. Voor deze vacature ben ik op zoek naar een Head of SEO die de volgende skills bezit:

  • Je bent een autoriteit op het gebied van SEO. Off/on site, content en technische SEO hebben voor jou geen geheimen
  • Je hebt een sterke persoonlijkheid (jij neemt ownership), daarnaast ben je goed in staat het overview te houden. Je denkt vanuit een ondernemende en commerciële mindset breed mee met de organisatie. Dynamiek is your middle name en maakt je enthousiast

Het aanbod

Dit is een organisatie met ontzettend veel ambitie. Naast een prettige werkomgeving biedt dit de gelegenheid om verder te kijken dan alleen jouw team.. Het mooiste aan deze vacature? Je krijgt veel autonomie en verantwoordelijkheid binnen een uitdagende omgeving waarin alleen de beste professionals werken. Ben je geïnteresseerd? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.