Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Head of Demand Planning Completed assignment Rotterdam | 60-80K

March 6, 2019

Combineer jij analytische skills met een probleemoplossend vermogen en krijg je energie van het aansturen van een team? Heb je ervaring met projectmanagement en implementatie van IT systemen (ervaring met SAP is een pré)? Reageer dan direct op deze vacature!

Over de organisatie

Deze organisatie is een van de grootste retailers en heeft derhalve een zeer dominante marktpositie. Met grote winkels door heel Europa is bijna elke Europeaan wel eens binnen geweest en mag zij met recht trots zijn op haar prestaties en naamsbekendheid. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden zorgen ze er als team voor dat het dé omnichannel speler is van Europa.

Functie-informatie

In deze strategische functie van Head of Demand Planning ben je verantwoordelijk voor de afdeling Demand Planning & Inventory Management (9 FTE) en zorg je voor de verdere ontwikkeling van de Supply Chain (voorraadniveau ‘s, service levels, kosten en operationele efficiency). Je neemt zelfstandig initiatieven om de samenwerking met de leveranciers en collega’s te optimaliseren. Het komende jaar staat in het teken van de opening van een centraal magazijn en hierbij het implementeren van volledig nieuwe planning processen. Je speelt bij zowel de voorbereiding als de implementatie een cruciale rol. Samen met je team zorg je voor de juiste en meest efficiënte voorraadniveaus in alle kanalen on- en offline. Daarnaast werken ze actief samen met onder andere de leveranciers en buyers om de forecasts te verbeteren om zo de juiste beschikbaarheid te garanderen. Verantwoordelijkheden binnen deze vacature:

  • Je geeft actieve begeleiding en richting aan de strategische supply & demand planning in de verschillende categorieën. Jouw team is verantwoordelijk voor het managen van de categorieën op operationeel en tactisch niveau door nauw samen te werken met de tegenhangers van het inkoopteam
  • Verantwoordelijk voor voorraadbeschikbaarheid in de winkels en online
  • Verantwoordelijke voor het behalen van de Net Working Capital (voorraad) targets

Functie-eisen

Om in aanmerkingen te komen voor de vacature Head of Demand Planning voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Ervaring met projectmanagement en implementatie van IT systemen (ervaring met SAP is een pré)
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Zeer sterke analytische vaardigheden en een zelfstandige houding, initiatiefrijk, secuur en sterk in plannen en organiseren

Aanbod

Deze organisatie biedt een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische, internationale organisatie die continu in beweging is. Je werkt binnen onze organisatie met jonge gemotiveerde collega’s binnen een open en ambitieuze onderneming met korte lijnen en veel eigen verantwoordelijkheid, waar medewerkers worden gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Uiteraard zijn er uitstekende arbeidsvoorwaarden voor de functie van Head of Demand Planning.

Interested in this vacancy? Contact Martijn PlakkéRecruiter e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.