Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Growth Hacker Rotterdam | 50-70K

May 17, 2019

Heb jij behoefte aan variatie & uitdaging? Heb jij de vrijheid, tools en focus om belangrijke strategische vraagstukken en kansen grondig op te pakken? Dan heb ik hierbij voor jou een plekje in het team van de toekomst!

De organisatie

Deze organisatie is marktleider op het gebied van B2C elektronica in Nederland. Als één groot team bouwt zij aan haar status van dé omnichannel speler met vele vestigingen en een online webshop. Met de klant op nr 1 is het doel duidelijk; een feestje bouwen voor en met de consument. Ja er is geen twijfel mogelijk; werken bij deze organisatie is een kwestie van work hard, play hard.

De functie

Als Growth Hacker binnen deze vacature werk je samen met je team aan het vinden van oplossingen; waar zitten de pijnpunten in de organisatie, hoe verbeteren we de marktpositie en hoe zet je de klant, in al de facetten van de organisatie, op nummer 1? Jij bent verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van een 100 day plan campaign die resulteert in een zichtbare verbetering van de klant resultaten.

Ben jij de Growth Hacker die ik zoek?

Jij bent een energieke kartrekker die op strategisch niveau heeft aangetoond dat je succesvolle beslissingen (die bij hebben gedragen aan de groei- en/of ontwikkeling van de organisatie) kunt nemen. Ook ben je qua kennis een generalist en kan je meepraten/meedenken over veel verschillende strategische kennisgebieden. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • WO werk- en denkniveau & 5+ jaar werkervaring in een van de bovengenoemde kennisgebieden. Ook heb je ervaring binnen een start up of business development team
  • Uitgebreide ervaring in projectmanagement en agile werken
  • Talent om snel tot de kern te komen en ook out-of-the-box denken en interesse in retail trends voor jou niet onbekend
  • Communicatieve skills, zowel mondeling als schriftelijk
  • Expertise in een van de volgende kennisgebieden: Customer Journey, Customer Experience, Category Management, Data & Market Analysis, Marketing & Communication
  • En tot slot: jij bent niet iemand die afwacht, maar toont graag zelf initiatief waardoor niet alleen jij, maar ook het bedrijf groeit!

Het aanbod

Deze organisatie biedt jou – zonder te overdrijven – een fantastische werkplek met een minstens even geweldig uitzicht over Rotterdam. Andere voordelen aan deze functie zijn de sterke ondersteuning van een board member, goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling- en groeimogelijkheden, vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie zelf in te richten en je ideeën te realiseren én een omgeving waarin al deze mooie resultaten gevierd worden. Als dit geen redenen zijn om contact met mij op te nemen dan weet ik het ook niet meer!

Interested in this vacancy? Contact Geraldine LakemanConsultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.