Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Growth Hacker / Marketeer @ Grapedistrict Completed assignment Amsterdam | 39K

November 6, 2019

Wie houdt er nou niet van een lekker glaasje wijn?! Well… you do!

Bij dit té gekke bedrijf kan jij jouw passie voor wijn en je professionele ambities combineren!  Als Growth Hacker / Marketeer van dit bedrijf krijg jij ontzettend veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kan jij al jouw creatieve en gave ideeën de vrije loop laten. 

Over Grapedistrict

Grapedistrict en hun dochterbedrijf The Taste Club zoeken hun nieuwe Growth Marketeer. De twee enorm ambitieuze merken willen zoveel mogelijk groei realiseren met een zo persoonlijk mogelijke benadering. En daar kan jij bij helpen!

Jij zal onderdeel uitmaken van hun Klanten Team (= 4: e-commerce manager, retail manager, creative content manager en jij), en samen met je nieuwe collega’s een groot verschil in de groei van zowel de winkel als de webshop realiseren.

Ben jij klaar voor een gave GROWTH challenge?

Wat houdt deze vacature in?

In deze functie houd jij je voornamelijk bezig met social- en search-advertising, experimenten uitvoeren op basis van data-analyses en het funnel-beheer.

Je werkt in een gezellig pand in Amsterdam met een leuk, jong en ambitieus team.

Welk takenpakket hoort hierbij?

 • Je richt je voornamelijk op de acquisitie en retentie van dit te gekke OMNI-channel bedrijf 
 • Je werkt zelfstandig en pro-actief, maar werkt ook veel in teamverband samen met het Klanten Team
 • Je gebruikt de rijke poel aan data en je eigen creativiteit om door middel van A/B testen en experimenten tot nieuwe inzichten en betere resultaten te komen

Ben jij de Growth Hacker / Marketeer die ik zoek?

Voor deze vacature ben ik op zoek naar een Growth Hacker / Marketeer (je kan ook reageren als jij een online marketeer bent met een “growth” mindset) met een specifieke skill-set. Jij hebt/bent:

 • Erg nieuwsgierig, leergierig en werkt resultaatgericht
 • Een teamplayer, ambitieus, creatief en trekt verantwoordelijkheid naar zich toe. Daarnaast ben je proactief en kan je zelforganiserend werken
 • Werkervaring in gelijke functie: +2 jaar werkervaring, en jij werkt met de tools: Business Manager en het DMP systeem Exponea (Exponea al eerder gebruikt hebben is geen vereiste)
 • Data- analytisch en een hoog inlevingsvermogen; hierdoor weet jij de juiste content aan de juiste doelgroep te laten zien

Het aanbod

Bij dit bedrijf geldt het gezegde; WORK HARD PLAY HARD.

Je kan in deze organisatie veel leren en enorm jezelf zijn. Je krijgt een lading aan vertrouwen en vrijheid als jij door middel van data analyses en behavioral psychology kan laten zien hoe je het merk kan laten groeien. Je bent onderdeel van twee mooie merken die constant in beweging zijn. Daarnaast bieden ze veel interessante extra’s: 

 • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een omnichannel bedrijf te werken in een bruisend en groeiend segment
 • Een goed salaris
 • Spontane, ambitieuze en gedreven collega’s. Je krijgt de ruimte om verder te bouwen aan een uniek bedrijf, samen met een mooi team
 • Er geldt naast je maandelijkse salaris ook nog een bonusregeling
 • Veel borrels, BBQ’s, wijnmaker-diners, proeverijen, etc
 • Er is natuurlijk nooit een tekort aan wijn op de vrijdagmiddag borrel!

Het is een ontzettend leuke en jonge club die grote ambities nastreven.

Is dit de vacature voor jou? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.