Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

E-mail/CRM Marketeer Amsterdam | 50K

January 30, 2019

Ben jij er klaar voor om als echte sparrings-partner de doelen van dit bedrijf te realiseren? Lees dan hier de vacature als CRM/E-mail-Marketeer.

De organisatie

Binnen dit bedrijf ga jij als CRM/E-mail-Marketeer een vitale functie bekleden binnen het marketingteam. Je hebt toegang tot een grote database van leads en leden en zorgt ervoor dat alle campagnes perfect verlopen. Ben jij er klaar voor om de loyaliteit te vergroten? Lees dan door!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als CRM Marketeer

Wanneer jij aan de slag gaat als CRM Marketeer ga jij aan de slag als een echte bouwer. Jij gaat het bedrijf helpen de CRM-strategie naar een hoger niveau te brengen met minder opzeggingen en meer betalende leden als einddoel. Jij bent een sparringpartner voor andere marketeers en assisteert bij de groei van dit bedrijf. Ook ga jij aan de slag met het testen, evalueren en optimaliseren van campagnes. Andere verantwoordelijkheden zijn:

  • Het meedenken over nieuwe campagnes en initiatieven en het zorgen van actiegerichte rapportages om verder te groeien
  • Er samen met de data scientists mee aan de slag gaan om optimaal gebruik te maken van de database
  • Het bouwen van flows voor de verschillende segmenten en het automatiseren wanneer nodig

Wat zijn de eisen voor deze vacature

Om deze vacature te vervullen en dit bedrijf te ondersteunen ben jij zelfstandig, proactief, ondernemend en oplossingsgericht, you can take charge! Verdere eisen voor de functie als CRM Marketeer zijn:

  • Een WO/HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in e-mail marketing of CRM en een goede kennis van de Nederlandse taal
  • Je hebt ervaring met subscription business model en of loyalty campagnes en bent een uitstekende projectmanager die niet in de stress raakt.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Bij dit bedrijf liggen mooie groeikansen voor jou! Met jouw resultaatgerichte instelling ga jij de organisatie naar het volgende niveau tillen en de leiding nemen over de campagnes en CRM-strategie. Hierdoor kun je echt impact maken en meebouwen met het succes. Daarnaast kun je in de toekomst een junior onder je hoede nemen. Echter, het belangrijkste is wel de informele en gezellige bedrijfscultuur waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Interested in this vacancy? Contact Minke van DijkConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.