Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – e-Commerce Manager B2B Completed assignment Tilburg | 60K

December 18, 2019

Wil jij aan de slag bij het bedrijf die marktleider is in hun branche waarbij jij de leiding kan nemen over de samenwerking met pure players? Dan is deze vacature als e-Commerce Manager B2B perfect voor jou!

Het bedrijf

Dit bedrijf is ervan overtuigd dat mensen te ver weg van de natuur zijn komen te staan en willen op een duurzame manier de natuur dichterbij brengen. De organisatie is flink aan het groeien en is al op internationaal niveau actief. Het ultieme doel? Mensen blij maken met natuur! Als e-Commerce Manager B2B kom jij dan ook terecht in een internationaal bedrijf, dat met passie het groen terugbrengt in de levens van vele mensen. Ben jij ook zo gepassioneerd? Dan horen wij graag van je!

De verantwoordelijkheden van de e-Commerce Manager B2B

Wanneer jij deze vacature vervuld ga je aan de slag met het professionaliseren van business op internationale marktplaatsen zoals Amazon, Cdiscount, fonQ en Wayfair. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van e-commerce plannen voor deze marktplaatsen en de pure players. Maar dit is nog niet anders, jij gaat ook aan de slag met:

  • Onderhandelingen over prijzen, promoties, kortingen en condities en het professionaliseren van de samenwerkingen met de internationale pure players van de organisatie
  • Het benaderen van partners om e-commerce resultaten te verbeteren
  • Jij houdt de trends en ontwikkelingen in de markt in de gaten en werkt actief samen met het team van online specialisten om de online shop optimaal in te richten

De eisen voor deze vacature

Om de nieuwe e-Commerce Manager B2B te worden en bovenstaande verantwoordelijkheden op te pakken is dit bedrijf natuurlijk wel op zoek naar de juiste persoon. Jij hebt naast een resultaatgedreven, actieve en ondernemend karakter dan ook:

  • Een succesvol afgeronde masteropleiding en een HBO werk- en denkniveau
  • 4 jaar werkervaring met e-commerce bij een retailer
  • Sterke analytische vaardigheden en goede mondelinge en schriftelijke kennis van Nederlands en Engels

What’s in it for you?

Naast de functie en de eisen is het natuurlijk ook enorm belangrijk om te weten wat deze organisatie jou te bieden heeft. Dat is namelijk een afwisselende, fulltime baan in een gedreven en enthousiast team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en kan dan ook jouw stempel drukken op de ontwikkelingen van het bedrijf. Jij en het bedrijf groeien samen! Daarnaast zijn de arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en de vakantiedagen (lekker!) goed en draag jij je steentje bij aan sustainability. Nou, heb jij dus groene vingers en ben je klaar voor een nieuwe baan? Laat het mij weten!

Interested in this vacancy? Contact Lodi van der MarkLead Recruitment e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.