Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – e-Commerce Specialist DE Completed assignment Amsterdam | 40K

December 19, 2019

Kan jij een website beheren alsof het jouw eigen winkel is? Spreek jij niet alleen Nederlands, maar ook vloeiend Duits? En zoek jij een kans om je verder te ontwikkelen in de wereld van webshops? Lees dan snel de vacature van e-Commerce Specialist bij deze alom bekende retail organisatie!

Wat heeft deze organisatie te bieden?

Bevlogenheid vormt de kern van deze organisatie en zijn medewerkers. Kleur geven aan wat je doet, plezier hebben in je werk en een bijdrage leveren aan een internationale organisatie. Samen het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En de successen dan ook samen vieren. Zo ziet het werken bij deze organisatie eruit.

Vanuit het Amsterdamse hoofdkantoor maakt deze organisatie met zijn 30.000 eigen producten, verkocht in de honderden eigen winkels, het leven van de klanten leuker en makkelijker. Kom jij ze versterken?

De functie van e-Commerce Specialist

Als e-Commerce Specialist ben jij het kloppende hart achter de website van deze organisatie. Samen met een ijzersterke online marketing afdeling streef je naar conversieverhoging en verbeter je de website aan de hand van klantfeedback en concurrentie onderzoek. Ook de nieuwsbrieven zijn door jouw analytische blik een succes.

Wat verwachten we van jou?

Voor deze vacature zoek ik een leergierige en nieuwsgierige e-Commerce Specialist. Samenwerken met verschillende disciplines en persoonlijkheden vind je leuk en je hebt de energie om meters te maken. Daarnaast:

  • Heb je minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van online marketing of (commerciële/bedrijfs-) economie
  • Heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de e-commerce
  • Heb je goede kennis van de Duitse taal
  • Ben je handig met CMS systemen en als je kan werken met Demandware of Salesforce is dat een pre

Het aanbod

Naast een inspirerende werkomgeving en een uitdagende functie, biedt de organisatie een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. Al enthousiast? En meen je in het plaatje te passen? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Lodi van der MarkLead Recruitment e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.