Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

e-Commerce Specialist Completed assignment Amsterdam | 50-60K

November 4, 2018

Wil jij werken bij een jonge en snelgroeiende e-Commerce afdeling van een sterk fashion brand? Heb jij ambitie om samen met dit bedrijf een enorme e-Commerce groei te realiseren? Dan ben jij de e-Commerce Specialist voor deze vacature!

Organisatie

Dit sterke fashion brand staat op het punt om in een opgefriste vorm en met een geheel nieuwe collectie terug te keren naar de markt. Er wordt hard gewerkt om de klassieke waarden te vertalen naar vandaag. Het bedrijf gaat daarbij een geheel nieuw platform opzetten en uitbouwen, zowel in Nederland als internationaal.

Functieprofiel

Als e-Commerce Specialist ken je alle in’s en out’s van diverse digital marketing kanalen. Je bent dagelijks bezig met het optimaal inzetten van deze online kanalen om zo tegen een zo’n goed mogelijke rendement, de optimale marketing mix neer te zetten en de online omzet te maximaliseren. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het performance marketing budget en het werken als meewerkend voorman met een nog te vormen team specialisten die verantwoordelijk zijn voor brand awareness, traffic naar de webshop, conversie en online sales.
  • Het binnenhalen van nieuwe of terugkerende bezoekers via de online marketing kanalen SEA, SEO, Display, Social, affiliate- en email marketing
  • Het optimaliseren, beheren en rapporteren van de online marketing kanalen, het inzetten van nieuwe technologieën of functionaliteit in de kanalen, het bouwen en begeleiden van je team, het maken van prognoses en bepalen van het online marketing budget en inzet en verdeling daarvan.

Functie-eisen

Als e-Commerce Specialist heb je een hands-on mentaliteit en ben je analytisch ingesteld. Ook kan je gestructureerd werken en ben je een multi-tasker met een flexibele instelling. Verder beschik je om deze vacature te vervullen over:

  • Een HBO/WO werk- en denkniveau, 3-4 jaar werkervaring in e-commerce en is je voertaal Engels.   
  • Kennis van en ervaring met de volgende online marketing kanalen: SEA (search, remarketing, display en shopping), SEO, E-mail, Retargeting en display (incl. direct deals), Affiliate- en feedmarketing, Social  
  • Ervaring met het aansturen van mediabureaus en een communicatief- en sociaal vaardige instelling. Jij bent een echte teamplayer en bent organisatiebewust.

Aanbod

Wanneer jij de vacature als e-Commerce Specialist vervult kom je te werken in een enthousiast team met veel vertrouwen in de toekomst. Je krijgt een baan van 40 uur met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het bedrijf is gelegen midden in het Centrum van Amsterdam waar gezelligheid in de buurt is! Last but not least je hebt de kans om in een professionele organisatie mee te groeien en te delen in succes!

Interested in this vacancy? Contact Geraldine LakemanConsultant e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.