Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – e-Commerce Manager Completed assignment Zuid-Holland | 50-60K

May 8, 2019

Wil jij als e-Commerce Manager eindverantwoordelijk zijn voor het online platform van deze unieke speler in de markt? Lees deze vacature en neem snel contact op!

Organisatie

Deze online speler is een jong bedrijf en als eerste actief in zijn branche in de online wereld. In zeer korte tijd zijn zij uitgegroeid tot de grootste aanbieder op hun gebied in Nederland. Sinds 2015 is deze speler onderdeel van een investeringstak waardoor de groei nog harder gaat. Dit wordt gerealiseerd door een jonge, gedreven en ondernemende club mensen, waar een ieder veel impact op de resultaten heeft.

Functie-omschrijving

Binnen de rol als e-Commerce Manager ben je commercieel en marketing verantwoordelijk voor de B2C tak van deze organisatie. Daarnaast ben je tevens de belangrijkste schakel naar IT waar jij de concrete wensen van de business naar het development team vertaalt.

Andere taken en verantwoordelijkheden:

  • Je schakelt met externe partijen om het online platform verder te ontwikkelen en te laten groeien
  • Je bent verantwoordelijk voor het vergroten van de sales en het opzetten en uitvoeren van de online marketing strategie
  • Je onderhoudt de bestaande partnerships en bent tevens verantwoordelijk voor het uitbouwen van nieuwe partnerships

Functie-eisen

Als de nieuwe e-Commerce manager van deze speler voel je je het fijnst in een kleine en ondernemende omgeving. Je houdt het liefst zoveel mogelijk ballen tegelijkertijd in de lucht en weet goed prioriteiten te stellen.

Belangrijke eisen voor deze vacature zijn:

  • Je hebt academisch werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring in een commerciële rol binnen het online domein
  • Je bent datagedreven en analytisch sterk
  • Je bent zelfstartend, ondernemend en hebt een hands-on mentaliteit

Aanbod

Je krijgt in deze organisatie veel vrijheid en de mogelijkheid om bij te dragen aan een groeiende onderneming. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact Lodi van der MarkLead Recruitment e-Commerce

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.