Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – DMP specialist/Audience manager Completed assignment Utrecht | TBD

July 23, 2019

Heb jij de visie, strategie en skills om een DMP voor een bedrijf te laten werken? Lees de vacature van DMP specialist/ Audience manager hier!

De organisatie

Innovatie staat op nummer 1 bij deze verantwoordelijke financiële marktleider. De werksfeer is open, informeel en flexibel, zeker binnen de Innovatie & Digitaal afdeling waar jouw team Data & Analytics deel van uitmaakt. Het team is verantwoordelijk voor het leveren van inzichten in het klant-en bezoekersgedrag en de doorvertaling hiervan naar concrete experimenten met als doel de digitale omgeving te verbeteren.

Wat houdt deze functie in?

Als DMP specialist denk je vanuit de inhoud mee over het optimaal inzetten van multichannel campagnes. Het DMP is relatief nieuw, er ligt een roadmap maar nog geen vaste infrastructuur. Aan jou de taak om de roadmap te challengen, usercases te draaien en audience management te optimaliseren. Andere verantwoordelijkheden zijn:

  • Het draagvlak van DMP in de business vergroten
  • User cases creëren
  • Lead scoring modellen bouwen

De functie-eisen

Je bent strategisch en hebt een duidelijke visie over de succesvolle implementatie van DMP in de business. Stakeholder management is je middle name, daarnaast kan jij de mensen meenemen in deze visie. Daarnaast ben je een zelfstarter, verantwoordelijk en zal jij in de toekomst agile teams trekken. Jij bent in het bezit van:

  • Ruime ervaring met DMP op zowel technisch als strategisch vlak

  • Sterke stakeholder management skills

  • Kennis over het bouwen van een user case

  • Ervaring met multichannel gepersonaliseerde campagnes

Het aanbod

Deze flexibele werkgever (tijd/plaats/ruimte mag je zelf invullen) biedt een uitdagende omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De vriendelijke & hulpvaardige collega’s en het duurzaam kantoor te Utrecht maken zorgen voor een fijne werkomgeving. Daarnaast zorgt het goede salaris obv 38 uur en een collectieve pensioenregeling, vaste 13e maand en een ruim opleidings- en ontwikkelingsbudget voor een stevige basis. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Neem contact met mij op!

Interested in this vacancy? Contact Auke WalburgDirector International Recruitment

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.