Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Director Online Werving Completed assignment Haarlem | 120K+

January 4, 2018

Deze organisatie is in Haarlem gevestigd en biedt haar leden een objectief geselecteerd aanbod van producten en diensten door middel van online veilingen. Deze leden ervaren continu de voordelen van een uniek aanbod van door experts als best beoordeelde merkartikelen tegen gegarandeerd de laagste prijs in de markt.

Organisatie

Vanuit de transitie die de organisatie heeft doorgemaakt, is er ook continu geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe kanalen om leden te werven. Om verdere groei te bewerkstelligen wil het bedrijf graag een nieuw Management Team lid aantrekken in de rol van Director Online Werving met als primaire verantwoordelijkheid de conversie van bezoekers tot (betalende) leden. Daarnaast wordt de 0nline marketingstrategie ingezet om een breder publiek te bereiken en zichtbaarheid in de markt te creëren.

Functie-informatie

Rapporterend aan de Directeur Eigenaar heeft de Director Online Werving de dagelijkse leiding over alle wervingskanalen. Hiertoe moet hij/zij een team van direct marketing specialisten bouwen, en centraal organiseren. De focus van de Director Online Werving ligt op acquisitie, activatie, renewal en herwinning van leden. Daartoe stelt de hij/zij het wervingsplan voor de (online) kanalen op, voert dit plan uit, en bewaakt de voortgang hiervan. In lijn met de huidige strategie en in nauw overleg met de Directeur bestaat het wervingsplan uit een planning, het budget en de te behalen doelstellingen. Hij/zij produceert managementinformatie, bewaakt de kwaliteit van de campagnes, en rapporteert over de voortgang van de campagnes en de behaalde resultaten. Vanzelfsprekend moet de strategie continu geëvalueerd worden en daar waar nodig aangepast.

Voorwaarden

De ideale kandidaat voor deze rol heeft ervaring met het voeren van campagnes tot conversie in een B2C omgeving, en grote ervaring met online campagnes en direct marketing. De kandidaat past in het adagium “we hire for mentality, we teach for skill”.

Aanbod

Het bedrijf biedt een informele, dynamische, commerciële en professionele werkomgeving en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een leuke en afwisselende functie in een klein team met een open sfeer. Standplaats voor deze rol is Haarlem.

Interested in this vacancy? Contact Niekie JansenDirector Executive Search

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.