Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Marketing (Project) Manager Completed assignment Schiphol | 55- 65K

November 28, 2018

Wil jij als Digital Marketing (Project) Manager aan de slag bij Samsung? Check deze vacature en laat mij weten of jij deze uitdaging aankan!

Organisatie

Zoals bekend is Samsung een van de grootste en bekendste spelers wereldwijd op het gebied van vernieuwd elektronica. Deze van oorsprong Koreaanse organisatie heeft de afgelopen jaren haar marktpositie verder uitgebreid en verstevigd, ook in Nederland. Samsung Benelux is verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van producten binnen de Benelux, waarin de afdeling ‘Digital’ een grote rol speelt. Onder deze afdeling is onder meer verantwoordelijk voor data, advertisment en de online omgeving van ‘samsung.com’.

De sfeer binnen deze internationale organisatie kan worden gekenmerkt als open, betrokken, ondernemend en professioneel. Op inhoud wordt er professioneel samengewerkt zonder de persoonlijke aandacht en openheid te verliezen. Hierbij staat groei en ontwikkeling centraal, waarbij ook een bepaalde ambitie wordt gevraagd.

Functie-omschrijving

Als Digital Marketing (Project) Manager ben jij eindverantwoordelijk voor alle uitingen op ‘samsung.com’. Hierbij geef je sturing aan een inhouse team van 8 FTE welke zich richten op de content en SEO voor de Nederlandse, Vlaamse en Waalse markt. Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de customer journey met al haar touchpoints.

Verder ben jij verantwoordelijk voor:

  • Het juist up to date houden van alle uitingen op de online omgeving. Hierin weet je projectmatig te werken en te schakelen dwars door de organisatie, van Korea tot België en van de Director Marketing tot aan jouw team.
  • Het (laten) meten van het functioneren van de website. Verbeterpunten signaleer jij  en door jouw communicatieve skills weet je intern de handen op elkaar te krijgen om deze aan te passen.
  • Het doorvoeren van veranderingen op de website door de vertaalslag te slaan tussen business en IT.

Functie-eisen

Om de vacature als Digital Marketing (Project) Manager te vervullen heb je bewezen projectmatig gewerkt binnen een digitale omgeving. Daarbij is het wenselijk dat je eindverantwoordelijkheid hebt gehad voor een online/ e-commerce omgeving, inclusief een basiskennis mbt content en SEO.

Verdere eisen zijn:

  • Minimaal HBO opgeleid en 3-5 jaar ervaring als Online Projectmanager, Webshop Manager, Product Owner of Online Marketing Manager.
  • Jij bent de spin in het web waardoor je sterk bent in stakeholdermanagement. Hierbij heb je en een nieuwsgierige en gestructureerde manier van werken.
  • Communicatief sterk (Nederlands en Engels), analytisch, verantwoordelijk en proactief.

Aanbod

Als Digital Marketing (Project) Manager bij Samsung kom je te werken bij een mondiale A-speler. Alle tooling om de online omgeving te verbeteringen zijn voorhanden, waar jij, samen met jouw team, verantwoordelijk voor bent. Klinkt als een mooie uitdaging, toch? Interesse? Laat het mij weten! 

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.