Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Marketing Manager Noord-Holland | 90-99K

July 11, 2019

Waarom verdwijnen gevestigde retailers als o.a. V&D, Blokker en HEMA uit beeld bij de consument? Digitaal speelt een steeds grotere rol, waarbij data offline meetbaar wordt. Deze partij staat voor innovatie, kleine prijzen en heeft een grote ambitie. Ze hebben meer dan 1300 vestigingen in Europa en zoeken een (Senior) Digital Marketing Manager die het team aanstuurt om (internationaal) digitaal verder te groeien.

Organisatie

Een merk met een uniek verhaal, wat zich kenmerkt door eenvoud en kracht. Ondanks dat de organisatie iets meer dan een kwart eeuw oud is, hebben ze in sommige opzichten meer impact gemaakt dan ketens die al meer dan een eeuw bestaan. Qua formaat zijn zij een multinational, maar heerst er een dynamische “start-up” cultuur. Momenteel wordt er verder geprofessionaliseerd, gebouwd en geëxperimenteerd. Kenmerkend voor een ondernemende cultuur die gericht is op groei.

Functie-informatie

Een innovatieve retailer waar je de kansen krijgt om verder te pionieren aan het digitale fundament. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de strategie van digitaal, om traffic te genereren naar de winkels. Vanaf volgend jaar is er de ambitie om alle offline data te verbinden met online, waardoor personalisatie mogelijk wordt. 

Als Digital Marketing Manager van een groeiend team (volgend jaar 15-20) ben je binnen deze vacature dagelijks bezig met: 

  • Het verder pionieren van het digitale fundament en strategie om (internationaal) traffic naar de winkels te genereren. Hierin heb je een nuchtere, maar ondernemende mindset die past binnen de dynamiek van retail
  • Het aansturen van een afdeling met veel ambitie die vanuit data werken en samenwerken met alleen de beste agencies
  • Toezicht houden op de (internationale) campagnes door middel van een strategie op de paid, owned kanalen en CRM
  • Het verder opzetten van merchandising met een snel wisselend product aanbod

Functie-eisen

Om als Digital Marketing Manager voor deze vacature in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende functie-eisen:

  • Brede online marketing kennis (SEO, SEA, etc.) voor het opzetten van een digitale strategie over alle (online) kanalen
  • Sterke persoonlijkheid (ownership nemen), goed in staat het overview te houden en flexibel om in een snel wisselende werkomgeving te kunnen presteren
  • Goede communicatieve vaardigheden (stakeholder management), commerciële instelling en gezonde drive om het maximale uit jezelf en je team te halen als People Manager

Aanbod

Deze ambitieuze organisatie biedt jou veel gelegenheid om verder te denken dan alleen jouw team. Naast de goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden krijg je veel ruimte mee te denken met andere aspecten van marketing. Daarnaast biedt deze organisatie veel interessante extra’s: 

  • Marktconform salaris
  • Telefoon, laptop en auto van de zaak
  • Ruimte om je eigen strategie op het gebied van digitaal neer te zetten voor een internationale retailer

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.