Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Marketing Manager Completed assignment Den Haag | 65-70K

April 1, 2019

Je hebt er vast over gelezen in de media. Hot topic op dit moment in de reisbranche is niet het aantrekken van toeristen naar Nederland, maar de spreiding van de toeristenstroom naar de minder gebaande paden. Een grote uitdaging die jij als Digital Marketing Manager aangaat met je team! Begint het al te kriebelen? Lees dan vooral deze vacature.

De organisatie

Deze semi-publieke organisatie is verantwoordelijk voor de positionering, ontwikkeling en marketing van Nederland in binnen- en buitenland. Ze zetten Nederland op de kaart als aantrekkelijke bestemming voor vakanties, zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Een team van 70 (inter)nationale medewerkers werkt hiertoe samen met de hospitality sector en publieke sector. Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag. Daarnaast heeft de organisatie een sterk internationaal netwerk in Europa, Noord-Amerika en Azië. Er wordt de komende jaren een verdere bezoekersgroei verwacht en dit vraagt om nieuwe aanpak en concepten ten behoeve van Nederland als vitale bestemming. De organisatie vervult hierin op nationaal niveau een centrale en coördinerende rol.

In de beoogde ombuiging van volumegroei naar waardegroei & spreiding van toerisme over Nederland speelt digital marketing een grote rol. Met de ontwikkelde Holland-strategie richt de organisatie zich op activiteiten die – naast behoud van marktaandeel – zorgen voor spreiding in ruimte, tijd en het verhogen van de economische waarde per bezoeker.

De strategie staat, nu is het zaak deze goed neer te zetten. En daar mag jij je tanden inzetten!

De functie

Als Digital Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de gehele digitale marketing strategie. Je leidt een team van 9 online specialisten en je initieert en leidt de overall digitale marketing projecten van begin tot eind. Je bent een netwerker, zowel in- als extern, en je hebt oog voor de belangen van de verschillende stakeholders. Naast de business strategie bouw je de afdeling uit tot een toonaangevend kenniscentrum binnen de toeristische sector. Je pakt zelf graag het voortouw en kan dit laten zien als spreker op (netwerk)events en congressen.

De functie-eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een bouwer en vernieuwer die zowel op strategisch als operationeel niveau zijn of haar mannetje staat. De nieuwe Digital Marketing Manager is daarnaast in het bezit van:

  • HBO+ denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in digitale marketing.

  • Ervaring met doorontwikkelen en conceptualiseren van web-omgevingen.

  • Affiniteit met data-driven decision making.

  • Bij voorkeur een brede blik op marketingtoepassingen – social media, campagnes, content, conversie optimalisatie en marketing automation.

  • Ervaring met online campagne management en het aansturen van mediabureaus (SSPs en DSPs).

  • En is verantwoordelijk voor administratie uren, afdelingsfinanciën en personele zaken.

Het aanbod

Deze werkgever biedt naast een open en vriendelijke werksfeer zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, dus neem contact op als je nieuwsgierig bent geworden.

Heb jij het in je om de toekomst van het toerisme in Nederland te bepalen?

Interested in this vacancy? Contact Francine ComstockTeam Lead Online & Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.