Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Marketeer Telecom Completed assignment Amsterdam/Utrecht | TBD

December 1, 2018

Ben jij klaar om jouw kennis van de online kanalen en jouw web insights in te zetten om dit jonge merk binnen een van Nederlands grootste spelers verder op de kaart te zetten? Lees dan snel onderstaande vacature van Digital Marketeer Telecom!

Organisatie

De organisatie is een jong en dynamisch merk binnen een van de grootste spelers op het gebied van entertainment, telefonie en internet. Met een unieke kijk op mobiele telefonie willen zij hun positie in de markt verder uitbouwen en daar hebben ze jou voor nodig!
De organisatie heeft een unieke combinatie van de voordelen binnen een scale-up en de voordelen binnen een corporate, aangezien je zowel kunt genieten van korte communicatielijnen, directe impact en veel bewegingsvrijheid, als mooie online marketing budgetten, een sterke achterban en de aanwezigheid van externe partijen ter ondersteuning. Een dynamische en commerciële markt, die jij met dit ambitieuze en extraverte team kunt veroveren.

Functie-informatie

In de vacature van Digital Marketeer Telecom ben jij in de lead qua online marketingactiviteiten, dit met het oog op het vergroten van de positie in deze dynamische markt. Jij begrijpt hoe iemand zich beweegt door de website, met welke campagnes je klanten kunt activeren en hoe je de online kanalen inzet om de conversie te verhogen. Je treedt hierbij op als projectmanager voor externe agencies en interne specialisten & afdelingen.

Je bent eindverantwoordelijk voor:

  • Het bedenken en uitrollen van de online strategie & campagnes, denk SEA, SEO, Display en Social Media
  • H signaleren van kansen op basis van web analytics en deze vertalen en uitrollen naar concrete marketing activiteiten
  • Het onderzoeken van trends en ontwikkelen, en deze doorvertalen naar klantgerichte acties met het team en (externe) partijen

Functie-eisen

Ben jij klaar om impact te maken en dit jonge merk nog meer op de kaart te zetten? Dan moet jij om te beginnen beschikken over een goede dosis kennis en (hands-on) ervaring op het gebied van online marketing. Je bent niet vies van een beetje commercie, floreert in een dynamische omgeving en houdt van pionieren.

Daarnaast wordt er in deze vacature gelet op:

  • WO of HBO werk- en denkniveau plus minimaal 3 jaar relevante ervaring
  • Aantoonbare allround ervaring op het gebied van website-optimalisatie en conversie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

In de rol van Digital Marketeer Telecom combineer je een grote dosis van verantwoordelijkheid, vrijheid en dynamiek met de voordelen van een grote speler. Er worden veel (door)groeimogelijkheden geboden, je werkt nauw samen met een jong, leuk en ambitieus team en er is natuurlijk ook sprake van een goed salaris.

Interested in this vacancy? Contact

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.