Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Completed – Digital Coordinator Completed assignment Omgeving Amersfoort | 35-40K

October 11, 2019

Retail is een van de branches waar digital de grootste impact heeft. Veel retailers zetten in op een omnichannel strategie. Deze retailer is marktleider in het segment waarin zij opereren en hebben een sterk merk neergezet. De ambitie die zij hebben? De grootste en beste omnichannel retailer van de Benelux worden. Een strategie, voortkomend uit data, waarbij de journey van de klant centraal wordt gezet of dit nou in de winkel, online, via de webshop, e-mails of application is. Via deze vacature zoeken zij een Digital Coordinator!

De organisatie

De ambitie: bijdragen om ieder thuis ‘écht thuis’ te maken. Gericht op een omnichannel toekomst is deze retailer als marktleider continue aan het verbeteren en innoveren met een sterke visie. Op het gebied van (digitale) customer journey experience is deze organisatie enorm ambitieus. Zij combineren data driven werken en multidisciplinaire functies om de optimale customer journey te faciliteren. De vacature is van een dynamische organisatie die als grootste non-food retailer een duurzame toekomst ambieert.

Wat houdt deze functie in?

Een afdeling waarin klant centraal denken, in een omnichannel omgeving, dus over de winkel, app, online en webshop speelt. Als Digital Coordinator help jij mee het merk naar een volgend niveau te brengen. Dit betekent dat je meebouwt aan een 2.0 digitale transformatie. Hierdoor zijn jouw werkzaamheden nog niet afgekaderd en vind je het leuk om breed te denken hoe je de klant centraal kan zetten. De vacature bestaat uit het volgorde:

Focus voor 50% van je werk: email

De andere 50% ligt: bij de website / digital communicatie – advertising

 • Uitwerking van online campagnes over verschillende kanalen in samenwerking met het bureau
 • Eigen website beheren incl. landingspagina’s en homepage
 • Performance marketing strategie uitwerken en creatives (uitvoer bij CC): (met als doel traffic/omzet genereren)

Online advertising (Display advertising , Search (prijsvergelijkers), Social advertising, etc

Functie-eisen Digital Coordinator

 • Verstand van meerdere kanalen voor advertisement; SEA, affiliates, social advertising, SEO, display & e-mail

 • Ambitieus, proactief en creatief, trekt verantwoordelijkheid naar zich toe

 • Eager om altijd de eerste te zijn, gek op digital innovaties en veel affiniteit om het merk te versterken

 • Werkervaring in gelijke functie: +1 jaar werkervaring

 • Data- analytisch vermogen, het wegwijs worden in systemen

 • Ervaring met snel veranderende omgeving / flexibiliteit

 • Je moet een commerciële mindset hebben

 • HBO+ werk en denkniveau

Aanbod

Er is veel ambitie aanwezig in de organisatie. Hierdoor is er veel gelegenheid om verder te denken dan alleen jouw team. Naast de arbeidsvoorwaarden krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen en daardoor mooie stappen te kunnen maken. Je bent onderdeel van een mooi merk die volop in transitie zijn. Daarnaast bieden ze veel interessante extra’s:

 • Verantwoordelijkheid, ruimte voor ontwikkeling en een unieke kans om bij een marktleider te werken in een groeiend segment

 • Leuke, ambitieuze en gedreven collega’s. Het hele digital team bestaat uit meerdere specialisten, database marketeers, online marketeers en social specialisten. Je krijgt de ruimte om verder te kunnen bouwen aan een uniek bedrijf, samen met een mooi team

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngSenior Consultant Recruitment Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.