Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Channel Specialist Completed assignment Rotterdam | TBD

April 28, 2019

Kan jij nieuwe klanten aantrekken, traffic genereren en daarbij de diverse merken die onder dit bedrijf vallen niet uit het oog verliezen? Dan ben jij de Digital Channel Specialist voor deze vacature.

Organisatie

Dit bedrijf is de internationale marktleider op de kappersmarkt en het grootste kappers-formulehuis van de Benelux. Dit jaar zijn zij een joint venture aangegaan met een van de grootste namen in de kapperswereld, wat maakt dat er een netwerk is ontstaan van 375 kapsalons met rond de 100 miljoen euro omzet. De kapsalons staan onder verschillende labels.

Per jaar zitten er meer dan 3,5 miljoen mensen minimaal een half uur in een kappersstoel van dit bedrijf, maar dit kunnen er nog veel meer worden! Er zijn grote (online) groei ambities en daar speelt de Digital Channel Specialist een doorslaggevende rol in!

Functie-omschrijving

Als Digital Channel Specialist ben jij binnen deze vacature verantwoordelijk voor het optimaal op de kaart zetten van de organisatie via diverse online kanalen. Je zorgt voor acquisitie van nieuwe klanten en meer traffic naar de winkels, waarbij je het brand van de diverse merken nooit uit het oog verliest! Daarnaast weet je via diverse online campagnes niet alleen de klant maar ook de professionals te bereiken.

Concreet ben je verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van een meetbare online marketing strategie om het omnichannel succes van de labels te vergroten;
  • Het initiëren, ontwikkelen en optimaliseren van de online marketing activiteiten en kanalen;
  • Het proactief delen van resultaten & analyses door collega’s te betrekken bij planvorming en ontwikkelingen in het werkveld.

Functie-eisen

Voor de vacature van Digital Channel Specialist ben ik opzoek naar een ondernemende, resultaatgericht en enthousiaste professional, die energie krijgt van een omgeving waarin je kunt bouwen. Liefde voor de lifestyle branche is mooi meegenomen.

Daarnaast beschik jij over:

  • Een relevante afgeronde HBO/WO studie afgerond hebben met minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Ervaring met het ontwikkelen van een online marketingstrategie en het vertalen naar een (realistische) planning en resultaten;
  • Het opzetten en coördineren van online campagnes.

Aanbod

Naast dat je nooit meer een ‘bad hair day’ hebt, kom je bij een mensgericht en ambitieus bedrijf terecht met een uitzicht over het centrum van Rotterdam waar je u tegen zegt! Jij bent de expert op het gebied van online (acquisitie) en gaat samen met het centrale online marketing team, bestaande uit brandmanagers, een CRM manager en een Marketing manager bouwen aan deze mooie merken. Ben jij er klaar voor om de plek op deze kappersstoel in te nemen? Ik hoor het graag!

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.