Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Digital Campaign Manager Automotive Completed assignment Amersfoort | 40-60K

January 1, 2019

Ben jij de Digital Campaign Manager die de after sales voor deze A-speler binnen de Automotive branche naar the next level gaat brengen en daarnaast de markt op zijn kop gaat zetten door een belangrijke positie in te nemen in de uitrol van een nieuwe mobiliteitsstrategie? Durf jij de plek achter het stuur in te nemen en daarmee de leiding te pakken? Mooizo! Lees snel verder.

Organisatie

De organisatie is een van de grootste spelers binnen automotive. Voor verschillende aansprekende merken is zij verantwoordelijk voor de inkoop, verkoop en service. Binnen deze vacature ga jij je richten op een van de meest vooraanstaande merken, die aan de vooravond staat van een grootse transitie. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat zich richt op de ontwikkelingen binnen en optimalisatie van de markt. Dit maakt jouw rol als Digital Campaign Manager Automotive ook tweedelig en nog uitdagender. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder deze vacature!

Functie-omschrijving

Als Digital Campaign Manager Automotive richt jij je aan de ene kant op de optimalisatie van de service marketing en after sales. Jij weet hoe je doelgroepen denken, hoe zij zich online/crossmediaal bewegen en vooral hoe jij hen kan laten bewegen. Daarnaast treed jij op als online adviseur voor het marketing team. Je ondersteunt ze in het vormgeven en uitrollen van een nieuwe strategie en proposities.

Je werkzaamheden bestaan dan ook uit:

  • Het organiseren en coördineren van de after sales marketing- en communicatie activiteiten, waarbij je sturing geeft aan diverse bureau’s en de schakel bent met andere afdelingen;
  • Het signaleren van kansen en uitdagingen op basis van online data en deze implementeren ter verbetering van de complete customer journey en optimaliseren van de leads;
  • Mede-ontwikkelen van de nieuwe mobiliteits strategie inclusief bijbehorende waarde proposities.

Functie-eisen

De digital campaign manager die ik zoek is iemand die beide taken naast elkaar op kan pakken, dit vraagt om ondernemerschap, initiatief, goede communicatievaardigheden en een nuchtere houding. Je hebt brede online kennis en ervaring, een bewezen track record met het uitrollen van nieuwe proposities in de markt en bent iemand die snapt dat service onderdeel is van de sale.

Daarnaast let ik voor de vacature van Digital Campaign Manager op:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding met minimaal drie tot vijf jaar relevante werkervaring;
  • Analytische vaardigheden. In staat om zelf data te vertalen naar resultaten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord & geschrift) en affiniteit met automotive en nieuwe mobiliteitsdiensten.

Aanbod

Hoe vaak kun je naast jouw rol als campaign manager zeggen dat je betrokken bent bij de uitrol van een dienst die de wereld kan verbeteren? Want dat is hier het geval. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om de markt te veranderen, te experimenten en jezelf en de organisatie verder te laten ontwikkelen op digitaal, professioneel en persoonlijk vlak. Tenslotte staan daar uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover en kom je terecht in een organisatie die veel tijd en energie steekt in haar personeel. Interesse?

Interested in this vacancy? Contact Corwin in den EngConsultant Online Marketing

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.