Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Database Marketeer Completed assignment Raamsdonkveer | TBD

June 1, 2018

Wil jij als Database Marketeer verantwoordelijk zijn voor het opzetten van een omnichannel marketing database en het ontwikkelen van het marketing intelligence beleid? Lees de vacature en reageer!

Over Leen Bakker

Leen Bakker is dé woonwinkel van Nederland en België en biedt producten aan in het woon- en slaapdomein voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Met ruim 170 winkels bieden ze de klant een verrassend en eigentijds assortiment aan. Leen Bakker heeft een grote groeiambitie waarbij de omnichannel strategie één van de belangrijkste pijlers is en is daarom op zoek naar een Database Marketeer.

Functie-informatie

Als Database Marketeer bij Leen Bakker analyseer je klantdata en zet je die om in praktische en relevante informatie waarmee de marketeers het succes van marketingcampagnes kunnen vergroten. Door jouw sterke analytische vermogen lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de effectiviteit van marketing op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de resultaten van het werven en terugwinnen van klanten en het continue verbeteren van de datakwaliteit. Andere belangrijke verantwoordelijkheden voor de vacature van Database Marketeer:

  • Opzetten van een omnichannel marketing database en bijbehorende campagne tooling  
  • Analyseren van de database, doen van verbetervoorstellen en doorvoeren verbeteringen in de marketing database en verrijken van de database via verschillende middelen  
  • Beheren van de kwaliteit van de marketingdatabase en software ten behoeve van datamining en campagnemanagement  

Functie-eisen

Belangrijke eisen voor de vacature Database Marketeer zijn:

  • HBO of WO opleiding in bij voorkeur marketing intelligence of bedrijfskundige informatica en minimaal 4 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van en ervaring met (direct) marketing en sterke affiniteit met ICT
  • Kennis en ervaring met SQL, MS Excel en MS Access en ervaring met DMP’s(Relay42) en marketing intelligence systemen

Aanbod

Medewerkers hebben deze organisatie groot gemaakt. Zij krijgen dan ook alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Uiteraard zijn de primaire en secundaire voorwaarden in overeenstemming met het niveau van de vacature.

Interested in this vacancy? Contact Ruud LemmensLead Consultant Digital Transformation

I’m an employer, please call me back.I’m an employee, please call me back.