Welcome at The House of Newpeople. For the best website experience we kindly ask you to insert your name and preferences.

Type of visitor:
Save / Close
Reset all saved cookies

Keep me posted about all the Newpeople news

Data Visualisation Specialist (Dutch Speaking) Completed assignment Hilversum | 50-65K

April 28, 2019

Ben jij in staat data visueel te maken? Bouw jij overzichtelijke dashboards als geen ander? Weet jij welke informatie relevant is voor wie? Oftewel, ben jij een ambitieuze analist die zich door wil ontwikkelen tot Data Visualisation Specialist? Lees dan snel verder!

De organisatie

Deze alom bekende organisatie creëert (online) content en bezit meerdere platformen. Bij deze vacature is geen enkele dag dezelfde als de vorige. Met een focus op persoonlijke ontwikkeling wordt er daarnaast veel ondersteuning geboden om op deze manier zowel jou als de organisatie on top of the game te houden.

Ben jij de aangewezen persoon om deze organisatie te helpen bij het bereiken van haar ambitieuze doelen?

De functie-omschrijving

Als Data Visualisation Specialist zal je plaats nemen in het Strategy en Data team. Een team dat verantwoordelijk is voor de strategische ontwikkeling van de digitale platformen en het verbeteren van de klantervaring. Binnen deze rol ga je deel uitmaken van verschillende multidisciplinaire teams, waarbij je steeds aan een onderdeel van de customer journey zal werken.

  • Met Tableau visualiseer je analyses;
  • Je begrijpt de behoeftes van de business en vertaalt dit naar heldere dashboards;
  • Je beheert en verbetert dashboards, de informatievoorziening en -toevoer;

Ben jij de Data Visualisation Specialist die wij zoeken?

Je hebt niet alleen een analisten achtergrond en begrijpt wie welke informatie nodig heeft, maar je kan dit helder en mooi visualiseren. Voor deze vacature is Nederlands spreken en schrijven een must. Daarbij is het belangrijk dat je in het bezit bent van:

  • 3+ jaar ervaring als data analyse of visualisation specialist;
  • Aantoonbare en sterke ervaring met visualisatie tools, Tableau en SQL zijn een plus;
  • Comfortabele houding binnen agile teams;
  • Competenties zoals het stellen van prioriteiten en een result driven mentaliteit;

Het aanbod

Je krijgt de kans om je (verder) te ontwikkelen als Data Visualisation Specialist. Een functie waarbinnen je onderdeel zal zijn van gevarieerde teams en projecten binnen de snelgroeiende digital tak van dit bedrijf. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals winstdeling komen ook aan bod.

Interested in this vacancy? Contact Gabriëlle van LakwijkConsultant Digital Analytics & Data